Home WDF Hoofdnieuws Voorbeschouwing Zuiderduin Masters dames

Voorbeschouwing Zuiderduin Masters dames

ZuiderduinMasters_Logo

Vanavond staan tijdens de Zuiderduin Masters de eerste twee wedstrijden van de kwartfinale op het programma, en morgenmiddag worden de volgende twee wedstrijden gespeeld, Dartfreakz heeft Rilana Erades benaderd om haar mening te geven zowel voor als na de wedstrijden, hieronder Rilana’s visie op de kwartfinales van Zuiderduin Masters 2010

Irina Armstrong – Karin Krappen
Dit is direct een hele lastige want beide dames zijn goed aan elkaar gewaagd, in een best of 7 denk ik toch dat de winst uiteindelijk naar Karin Krappen zal gaan, als zal het een close partij worden.

Karen Lawman – Francis Hoenselaar
Francis Hoenselaar verkeerd in hele goeie vorm, miste in de afgelopen 3 weken twee keer een 9e darter op de 8e pijl! won Centerparcs Masters en je zou dus zeggen ze is er helemaal klaar voor en ik verwacht dan ook dat Francis deze partij gaat winnen.

Dee Bateman – Trina Gulliver
Deze partij gaat zeker gewonnen worden door Trina Gulliver, het is dan al wel een tijdje stil rondom Trina maar de ervaring en de power van deze topper gaan de doorslag geven.

Deta Hedman – Sharon Prins
Ik moet eerlijk zijn ik ken Deta niet heel erg goed ik weet dat ze een tijdje PDC heeft gespeeld tussen de heren en dat ze nu zo ongeveer anderhalf jaar terug is bij de BDO/WDF maar ik moet ook zeggen het is een topper, ze kan echt knallen maar tijdens Lakeside vorig jaar viel ze me een beetje tegen, maar afgelopen jaar tijdens de grotere toernooien wist ze wel altijd ver te komen, voor Sharon Prins word dit gewoon een hele lastige partij maar ik sluit niks uit, want ik kan me nog herinneren dat Sharon twee jaar terug op de Dutch Open in de halve finale een beest van een partij neer zetten tegen Trina Gulliver en dus zal het me niet verbazen dat er een stuntje in de lucht hangt, want Deta is uiteraard de favoriet in deze partij.