Home WDF Hoofdnieuws Vooruitblik 2 op de Winmau met Hurrebrink, Van de Poel en Fatels

Vooruitblik 2 op de Winmau met Hurrebrink, Van de Poel en Fatels

Hurrebrink_Remon_zdm11za

Volgende week begint in Hull de Winmau World Masters 2012 en zoals bekend is er weer een grote groep Nederlanders die de overtocht met de boot zal maken. Dartfreakz.nl blikt de dagen in aanloop naar dit toernooi vooruit door een grote groep Nederlandse spelers de vraag voor te leggen wat hun verwachtingen zijn van dit televisietoernooi. Vandaag brengen we de vooruitblik op het toernooi van Remon Hurrebrink, Tim van de Poel en Melanie Fatels. 

Wat verwacht jij van de Winmau World Masters 2012?

Remon Hurrebrink
Ik heb totaal geen verwachtingen van mijzelf over wat ik ga doen in Hull. Het is voor mij de eerste keer dat ik daar naartoe ga. Ik weet wat ik kan en als dat lukt dan gaat het voor mij een fantastische week worden. Ik laat het gewoon ontstaan en het gaat toch zoals het gaat, daar kan ook niemand wat aan doen.

Reageren in het nu-moment, dat is het beste wat ik kan doen voor mijzelf. En daar hoort geen verwachting bij. Ook zal ik er optimaal van gaan genieten en ervaren hoe het is want alles is tenslotte ervaringsleer wat je meeneemt naar een volgende ervaring.

Kijk, iedereen verdiend het allerbeste maar er kan er maar 1 de winnaar zijn.

Tim van de Poel
Het is ook voor mij de eerste keer dat ik naar de Winmau mag dus ik weet nog niet echt wat ik kan verwachten. Ik denk dat het gewoon een normaal toernooi is maar dan met een andere sfeer. Ik ga gewoon mijn best doen en ik zie wel wat er gebeurt.

Melanie Fatels
Ik verwacht dat ik het ga ervaren als een mooie ervaring en er ik ga genieten en mijn best doen voor zover ik kan. We gaan lekker spelen.

De komende dagen zullen we op Dartfreakz.nl nog veel meer spelers aan het woord krijgen met hun verwachtingen van de Winmau World Masters 2012.