Home WDF Hoofdnieuws Vooruitblik 4 op de Winmau 2012 met Hendriks, Biemans en Renyaan

Vooruitblik 4 op de Winmau 2012 met Hendriks, Biemans en Renyaan

Jimmu_Winmau_kampioen

Deze week begint in Hull de Winmau World Masters 2012 en zoals bekend is er weer een grote groep Nederlanders die de overtocht met de boot zal maken. Dartfreakz.nl blikt de dagen in aanloop naar dit toernooi vooruit door een grote groep Nederlandse spelers de vraag voor te leggen wat hun verwachtingen zijn van dit televisietoernooi. Vandaag spreken we met Jimmy Hendriks, Bobby Biemans en Salmon Renyaan.

Wat verwacht jij van de Winmau World Masters 2012?

Jimmy Hendriks
Dat het een zwaar en sterk bezet toernooi is waar je je kansen moet pakken en tot het uiterste moet gaan.

Bobby Biemans
Ik heb vaak gezegd dat dit een toernooi is waar ik graag een keer aan mee zou willen doen en nu is het dan eindelijk zover. Naast dat ik uiteraard mijn best ga doen, ga ik er ook van genieten. Aangezien ik niet weet wat ik kan verwachten, laat ik het gewoon allemaal op me afkomen. In ieder geval heb ik er erg veel zin in!

Salmon Renyaan
Ik ga ten eerste weer met volle teugen ervan genieten en hopelijk wordt er beter gepresteerd dan het vorige jaar. Hier verloor ik helaas de tweede ronde van Martin Philips, waar ik nog 2 matchpijlen had gemist. Maar het gevoel is goed voor dit jaar en hopen, met het ervaring van vorig jaar, dat ze nu wel goed vallen, of hopelijk zelfs beter…
.