Home WDF Hoofdnieuws Vooruitblik 3 op Winmau World Masters met Wester, De Graaf en Max

Vooruitblik 3 op Winmau World Masters met Wester, De Graaf en Max

Quin Wester2

Aankomende week begint in Hull de Winmau World Masters 2012 en zoals bekend is er weer een grote groep Nederlanders die de overtocht met de boot zal maken. Dartfreakz.nl blikt de dagen in aanloop naar dit toernooi vooruit door een grote groep Nederlandse spelers de vraag voor te leggen wat hun verwachtingen zijn van dit televisietoernooi. Vandaag brengen we Quin Wester, Jeffrey de Graaf en Edwin Max aan het woord. 

Wat verwacht jij van de Winmau World Masters 2012?

Quin Wester
Ik verwacht dat het ongelofelijk gezellig gaat worden. Dit is mijn eerste keer op de Winmau en ik ga gewoon genieten van het toernooi. Misschien kom ik nog wel ver in het toernooi ook. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Jeffrey de Graaf
“Wat verwacht ik van de Winmau. Ik verwacht er niet zo veel van eigenlijk omdat ik er nog niet eerder geweest ben. Ik hoop toch wel de laatste 32 op zijn minst te halen, maar aangezien het allemaal geplaatste spelers zijn verwacht ik geen makkelijke rondes dus ik zal gewoon mijn best moeten doen en hopen dat ik weinig tot niets mis en dat ik makkelijk door de voorrondes kom.”

“Ik ben de laatste paar weken wel redelijk in vorm aangezien ik op de laatste 3 BDO-toernooien alle drie de keren punten wist te halen. In Antwerpen kwam ik bij de laatste 32 maar speelde ik wel een hele goede pot gooide waar ik 12 punten mee verdiende. Dan een week later in Selsey wist ik de kwartfinale te halen met toch wel een redelijk moeilijke loting waarbij ik onder andere won van Wayne warren, Benito van de Pas en Geert de Vos. Dat was wel lekker voor mijn vertrouwen. Wel jammer dat ik van Scott Waites verloor in de kwartfinale.”

“Dan vorig weekend wist ik het Open Roemenië te winnen en met weer een paar mooie wedstrijden gespeeld te hebben tegen Geert de Vos (alweer), John Micheal en in de finale tegen Martin Philips. Dit geeft mij een goed gevoel maar het blijft toch afwachten want dat is het mooie van darten. De ene dag gooi je alles en de andere dag helemaal niet. Bij mij kan het ook plots per wedstrijd omslaan maar daar ga ik nu maar even niet vanuit aangezien ik al paar weken lekker sta te gooien.”

Dus ik zeg “Kom maar op met de Winmau World Masters.”

Edwin Max
Wat verwacht ik van de Winmau. Ik verwacht dat er op hele oude banen wordt gespeeld en dat het toernooi niet vlekkeloos zal verlopen en dat er heel weinig veranderd zal zijn in vergelijking met 40 jaar geleden.
.