Home WDF Hoofdnieuws Vooruitblik 5 op de Winmau met Meulenkamp, Van Zanten en Jansen

Vooruitblik 5 op de Winmau met Meulenkamp, Van Zanten en Jansen

Floortje

Deze week begint in Hull de Winmau World Masters 2012 en zoals bekend is er weer een grote groep Nederlanders die de overtocht met de boot zal maken. Dartfreakz.nl blikt de dagen in aanloop naar dit toernooi vooruit door een grote groep Nederlandse spelers de vraag voor te leggen wat hun verwachtingen zijn van dit televisietoernooi. Vandaag blikken we vooruit met Ron Meulenkamp, Sharon Jansen en 

Wat verwacht jij van de Winmau World Masters 2012?

Ron Meulenkamp
Ik verwacht dat er mooie dingen van de Nederlanders gaan komen dit jaar. Wat ik van mezelf verwacht is dat ik mijn eigen spel ga spelen. Sinds november vorig jaar ben Ik in een moeilijke periode belandt maar nu het seizoen weer begonnen is voel ik mij weer super sterk, eigenlijk sterker.

Ik ben gebrand om nog eens de Lakeside te halen en ik zal daar elke kans voor pakken. Dus morgen moet het eruit komen. Ik kijk er erg naar uit en ik ben er klaar voor.

Floortje van Zanten
Ik denk dat ik weer vol verbazing zal staan te kijken hoe dit toernooi wordt georganiseerd, haha. Met 8 personen ingooien op 1 bord en heel lang wachten. Dus ook dit jaar proberen om het verstand op nul te krijgen en lekker te knallen aan het bord. Maar het gevoel is goed en ik hoop dan ook dat het er dan ook echt uitkomt!

Sharon Jansen
Ik verwacht van de Winmau World Master 2012 dat ik een goede prestatie ga neerzetten en dat ik ver zal komen. Ik hoop op een beter resultaat als vorig jaar. Ook denk ik dat het een gezellig toernooi wordt en dat de Nederlanders goed gaan presteren.

Ik heb er ook een goed gevoel over en hoop dat ik verder als de laatste 16 kom waar ik vorig jaar ben geƫindigd.
.