Home WDF Hoofdnieuws Wesley Harms “Op dit moment ben ik super trots en heel erg...

Wesley Harms “Op dit moment ben ik super trots en heel erg blij”

sunparks12-1113

Tijdens de Sunparks Masters spraken we kort met Wesley Harms. Sparky zit lekker in zijn vel na de Grand Slam of Darts waar hij totaal zonder verwachtingen heen ging en een super wedstrijd speelde tegen Terry Jenkins. Met 5-2 wist Harms de Engelsman het zwijgen op te leggen. De Noord-Hollander liet goed van zich horen met een gemiddelde van 101.79 . 

“Ik heb er drie mooie sponsoren bij gekregen dus ik ben super trots en blij. Ook het komende jaar kan ik mij als prof volledig richten op het darten”, aldus de halve finalist van de Lakeside 2012.

Ruud Cogels, één van de directeuren van MariFlex Group of Companies, was aanwezig bij de Grand Slam of Darts in Wolverhampton. Na afloop deed hij Harms het aanbod om toe te treden tot het MariFlex Darts Team. Met dit sponsorcontract kan Harms de komende tijd onbezorgd zijn tijd besteden aan het darten en aan zijn ambitie, om een absolute wereldtopper te worden.

Naast MariFlex heeft Harms ook een eigen kledinglijn. Sponsor ‘Designsbysazz’ heeft een hele lijn ontworpen voor de man uit Barsingerhorn. Via deze link kunt u kleding van Harms bestellen. Reddragon uit de UK zal binnenkort ook de pijlen van Wesley Harms op de markt brengen. Reddragon heeft zich namelijk als materiaal sponsor aan Harms verbonden. Al met al ziet de toekomst er rooskleurig uit voor de kersverse Mariflex speler.
.