Wessel Nijman: "Thuiswedstrijd en televisie geeft wel wat extra druk" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Wessel Nijman: "Thuiswedstrijd en televisie geeft wel wat extra druk"

Wessel Nijman: "Thuiswedstrijd en televisie geeft wel wat extra druk"

Dit weekend komt Wessel Nijman voor de tweede maal in actie of de Finder Darts Masters nadat hij vorig jaar zijn debuut maakte. De als eerste geplaatste speler uit Uitgeest speelt een thuispartij in het 15 kilometer verderop liggen Egmond aan Zee. Het feit dat hij als eerste is geplaatst vind hij eigenlijk een beetje jammer omdat hij daardoor op de vrijdagavond niet in actie komt.

Wessel Nijman sprak tegenover NH Nieuws: "Ik kijk er zeker naar uit. Televisietoernooien zijn altijd leuk. Wel een beetje jammer dat ik al eerste ben geplaatst, want dan speel je niet op vrijdagavond maar twee keer op zaterdag. En de vrijdagavond was de vorige keer wel heel gezellig. Het is een thuiswedstrijd en op televisie, dat geeft wel wat extra druk. Ik bereid me voor zoals op ieder toernooi. Goed trainen in de week voorafgaand en anderhalf uur voor je partij ingooien en je kop leegmaken."

Bij de heren is de Engelsman Mark McGeeney als eerste geplaatst maar toch denkt Wessel niet dat hij het toernooi gaat winnen. "Ik denk niet dat het een Nederlander wordt, ik denk toch dat Engelsman Glen Durrant het toernooi op zijn naam schrijft," aldus Nijman.

Het volledig uitgebreid artikel lees je hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws