Home WDF Hoofdnieuws Willy van de Wiel de beste in Hongarije (update)

Willy van de Wiel de beste in Hongarije (update)

WillyOpenHongarije2010

Willy van de Wiel heeft de Open Hongarije 2010 op zijn naam geschreven. We hebben Willy zojuist even aan de telefoon gehad en hij wist ons te vertellen dat hij in de kwartfinale in een goede partij Jermaine Wattimena versloeg met 4-1. Vervolgens in de halve finale werd Henny Moors met 5-0 verslagen en in de finale ging Willy ook lekker los tegen Joey ten Berge. Het ging wel nog gelijk op tot 5-5 en dan uitgerekend in de laatste leg gooide Willy 100, 180, 180, gevolgd door single 9 en dubbel 16 en de zege in Hongarije was een feit.

 

Warm up toernooi

Halve finale
Jermaine wattimena (ned) – Harry Fameay (Bel) 3-1
Michel van der Horst (ned) – Stig Jarle Knudsen (nor) 1-3

Finale
Jermaine wattimena – Stig Jarle Knudsen (nor) 3-0
finale opwarm toernooi was een snelle feit voor jermaine wattimena. met een 14,14,19 darts wist jermaine de partij snel af te maken.

koppels

Finale
Jermaine Wattimena/Michel van der Horst – Darányi Zoltan Tamas Darányi (hun) 5-1

Wil jij nog meer foto’s zien van Open Hongarije 2010 Klik dan hier

In het damestoernooi ging de Duitse Stefanie Luck met de zege aan de haal. Ze versloeg in de finale de Hongaarse Victoria Kiss.

 

 

 

 

 

OpenHongarije2010HerenIn het herentoernooi wisten Joey ten Berge en Willy van de Wiel in een soort van demonstratiepartij een prachtige finale neer te zetten, de verassing in Hongarije was de Nederlandse Henny Moors.

 

 

 

 

MichelvdHorst5eOpenHongarije2010Michel van de Horst trots op de foto met zijn certificaat van de 5e plaats in het singletoernooi, oftewel Michel werd uitgeschakeld in de kwartfinale.