Home WDF Hoofdnieuws Winmau World Masters 2011 “De loting is bekend”

Winmau World Masters 2011 “De loting is bekend”

Lakeside_bordjes

Donderdag gaat de Winmau World Maters van start, inmiddels is de loting bekend. Jurrian van Os treft in sheet 2 de Ier Martin McCloskey ook Darryl Fitton en Steve Douglas komen uit in sheet 2. Engelsman Andrew Foster zal het opnemen tegen de man in vorm Benito van de Pas in sheet 5. van de Pas komt Scott Mitchell tegen in de sheet finale en al vroeg in het toernooi de Engelsman Paul Hogan.

Willy van de Wiel komt uit in sheet 6, hij neemt het op tegen Barry Copeland en heeft onder andere Dave Prins in de sheet.

In sheet 7 zitten Braulio Roncero, Steve West. West treft de Amerikaan Tom Sawyer en Roncero de Ier Michael Timoney. Indien beide hun eerste en tweede ronde winnen treffen Roncero en Steve West elkaar. In sheet 8 treffen we Rico Dera en Wesley Harms aan. Dera en Harms komen elkaar pas in de sheet finale tegen. Ook Robert Wagner zit in de zelfde sheet, de derde wedstrijd zullen bij winst Harms en Wagner elkaar treffen.

Fabian Roosenbrand en Rick Hofstra spelen in sheet 9, ook de Belg Geert De Vos is ingedeeld in sheet 9 en zal in de derde partij Hofstra tegen komen.

In sheet 11 vinden we Ron Meulenkamp en Joey Ten Berge die onder andere de Belg Dirk Beni en Martin Atkins in hun sheet treffen. Christian Kist, Jerry Hendriks en Jan Dekker staan ingedeeld in sheet 12. Ook de Belg Sven Wens komt uit in deze sheet. Salmon Renyaan en de Belg Jean-Marie Beirnaert spelen sheet 14 en treffen elkaar niet eerder dan in de sheet finale.

Ricky De Vos komt uit in sheet 16 waar hij onder andere Paul Hanvidge en Tony O’Shea tegen gaat komen.

Bij de dames heeft Aileen De Graaf een bey in de eerste ronde maar de pech Deta Hedman te treffen in de eerste wedstrijd. Mocht de Graaf doorkomen kan ze in de sheet finale Tamara Schuur tegenkomen. Ook Karin Krappen heeft een bey evenals de Belgische Carine Dessein. Een Nederland Belgie treffen in de tweede ronde. Floortje Van Zanten komt uit in sheet 3 waar in de eerste ronde de Engelse  Zoe Jones wacht. In sheet 4 vinden we onze zuiderbuur Sylvie Storez. Sharon Prins zal haar eerste ronde uitvechten tegen de Zweedse Kristin Bomander. Ook de Belgische Inge Van Genechten en Nicole Delie komen uit in sheet 7. Rilana Erades staat in de sheet 8, in de sheet finale komt ze Julie Gore tegen.

Bij de jongens strijden Sven Groen, Jimmy van Schie, Jimmy Hendriks, Mike Zuydwijk, Jeffrey de Zwaan, Lars Fransen, John de Kruijf en Tim van den Hoek voor oranje. Bij de meisje zien we Annet van Elten, Kaylee de Priester, Marilou Daamen, Angelique Maarse, Joyce Schuurman en Sharon Jansen in de sheets.

Voor de volledige loting klik op de sheets hieronder. Update: Nu incl. de loting meisjes..