Winmau gaat driejarige overeenkomst aan met Poolse Darts Organisatie WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Winmau gaat driejarige overeenkomst aan met Poolse Darts Organisatie

Winmau gaat driejarige overeenkomst aan met Poolse Darts Organisatie

Toonaangevend darts merk Winmau is een driejarige samenwerking aangegaan met de Poolse Darts Organisatie, oftewel de PDO.

De overeenkomst wijst Winmau aan als de exclusieve leverancier van darts apparatuur aan het nationale bestuursorgaan, dat in 2009 lid werd van de WDF.

De overeenkomst houdt onder andere in dat de Winmau dartborden op alle evenementen van de Poolse Darts Organisatie gebruikt zullen worden. Ook zal het grootste darts evenement van Polen, Het Polen Open, omgedoopt worden naar 'Het Winmau Polen Open'.

Maciej Chorbinski, president van de PDO geeft aan: 'Dit is een historische overeenkomst voor de Poolse Darts Organisatie. Winmau heeft de beste reputatie in de dartsport en om met zo'n groot bedrijf in zee te gaan die ons steunt en begeleidt, is een echte stimulans voor iedereen die betrokken is bij het darten in Polen. Ons ledenaantal groeit in een snel tempo en we willen er zeker van zijn dat onze spelers toegang hebben tot de beste uitrusting die op de markt te krijgen is'.

Ook Ian Flack, directeur van Winmau afdeling sales en marketing is verheugd met deze overeenkomst: 'De groei van het Poolse darten wankelde in de afgelopen drie jaar. Maciej en de PDO moeten geprezen worden voor hun geweldige inspanning. Zij plukken de vruchten van de toenemende betrokkenheid en publiciteit van de PDO. Zij zijn één van de meest dynamische darts organisaties die we zijn tegengekomen en we zijn ervan overtuigd dat zij de perfecte partner van de Winmau zullen zijn in de toekomst'.

Voor de Winmau is deze driejarige overeenkomst de tweede op rij. Ook Peter 'One Dart' Manley. tekende onlangs een driejarig contract met het toonaangevende merk. Op korte termijn zal er een nieuwe Winmau 'One Dart' serie op de markt zijn.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws