Zuiderduin Masters kampioenen kunnen hun titel vanaf nu verdedigen WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Zuiderduin Masters kampioenen kunnen hun titel vanaf nu verdedigen

Zuiderduin Masters kampioenen kunnen hun titel vanaf nu verdedigen

De organisatie van de Zuiderduin Masters heeft, in overleg met de BDO, de criteria voor deelname aan het wereldtop dartstoernooi aangepast. Besloten is om de winnaars bij het heren- en damestoernooi van de Zuiderduin Masters uit te nodigen voor deelname aan het toernooi dat het jaar daarna plaatsvindt. Deze nieuwe regel wordt met terugwerkende kracht ingevoerd zodat Stephen Bunting en Anastasia Dobromyslova, winnaar en winnares van Zuiderduin Masters 2012, verzekerd zijn van een startbewijs voor de editie van 2013.

Het totale deelnemersveld van 24 heren en 6 dames zal verder worden aangevuld met de beste spelers en speelsters op de Zuiderduin Masters ranking, de winnaars van Mariflex Open, de winnaars van Champions League of Darts en een aantal wildcards.

De volgende editie van de Zuiderduin Masters zal worden gespeeld van vrijdag 6 tot en met zondag 8 december 2013 in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Meer informatie wordt onder andere via de website www.zuiderduinmasters.nl bekend gemaakt.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws