Zuiderduin Masters "Darryl Fitton verslaat John Walton in een kraker" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Zuiderduin Masters "Darryl Fitton verslaat John Walton in een kraker"

Zuiderduin Masters "Darryl Fitton verslaat John Walton in een kraker"

Na de middagsessie heeft iedereen zich weer kunnen opfrissen en gereed kunnen maken voor weer een gezellige avond darts. Gisteren en vanmiddag wisten de spelers er op het podium in Egmond aan Zee weer een spektakel van te maken en dit zal naar verwachting vanavond niet anders zijn. Zeker wanneer we een blik werpen op het speelschema, welke hieronder is weergegeven, mogen we ervanuit gaan dat het weer een avond van niveau wordt.

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

Willy van de Wiel - Edwin Max 5-2

Aan Willy van de Wiel en Edwin Max de taak om het publiek warm te krijgen voor de avondsessie bij de Zuiderduin Masters. En daar slagen ze in alhoewel dit niet resulteert in een gelijk opgaande strijd. Free Willy loopt uit naar een 4-0 voorsprong waarbij hij o.a. een 130-finish gooit via de bull's eye. Om te voorkomen dat de vijfde leg van de partij alweer de laatste is tovert Mad Max een 87-finish tevoorschijn die wordt gegooid via de bull's eye. In de daaropvolgende leg herhaalt hij dit kunstje wederom via 87 op de bull's eye en maakt er 2-4 van. Het komt echter toch te laat want Willy van de Wiel maakt vervolgens een eind aan de partij en wint met 5-2.

Irina Armstrong - Aileen de Graaf 1-4

De Nederlandse begint zeer sterk aan de wedstrijd en trekt de eerste twee legs naar zich toe. In de derde leg raakt ze vanaf 78 de triple 1 om vervolgens alsnog de dubbel te vinden via single bull en dubbel bull, 3-0. De vierde leg gaat naar de Russische die weet te finishen vanaf 160, nadat gisteren ook haar landgenote Dobromyslova hier al in slaagde. Aileen blijkt alleen niet onder de indruk en bewijst dat ze ook kan finishen boven de 100. Met een 108-finish pakt Aileen de Graaf de winst met 4-1.

John Walton - Darryl Fitton 4-5

De eerste twee legs gaan met de darts mee en daarna haalt Cowboy John twee 94-finishes tevoorschijn die allebei worden gegooid via single bull, single 19 en de bull's eye. The Dazzler brengt de partij echter weer op gelijke hoogte en maakt er 3-3 van. Walton maakt er onderhand een handelsmerk van om 94 te finishen via single bull's eye, single 19 en dubbele bull want in de zevende leg van de partij doet hij dit al voor de derde keer. Fitton zorgt er via een 87- finish voor dat het alsnog 4-4 wordt en dus moet de laatste leg de beslissing brengen. Walton mist een 145- finish om de partij binnen te halen waarna Fitton, die geen enkele keer in de partij op voorsprong kwam, via 89 de partij toch met 5-4 wint.

Jimmy Hendriks - Jeffrey de Zwaan 4-1

Jeffrey de Zwaan wint de openingsleg maar wordt vervolgens getreiterd door dubbels die bij hem niet willen vallen. Beide jongens kennen afwisselende legs met zeer sterke scores maar ook met enkele dalen. De Zwaan blijft kampen met de dubbels die niet vallen en hier profiteert de inmiddels zeer ervaren Jimmy Hendriks van en hij wint met 4-1.

Gary Robson - Scott Waites 2-5

Robbo neemt een sprint en loopt naar 2-0, maar dan komt het gezegde om de hoek kijken dat hardlopers doorlopers zijn. Robson raakt het vertrouwen in zijn spel kwijt en Scott Waites maakt daar gretig gebruik van. Scotty 2 Hotty pakt 5 legs op rij waarbij hij ook nog even een 126-finish laat aantekenen. Eindresultaat: 5-2.

Tony West - Jan Dekker 1-5

Jan Dekker kent weinig problemen met Tony West die op zijn beurt zijn draai niet wist te vinden in de partij. Slechts 1 leg is besteed aan de Engelsman die in deze partij met 1-5 onderging. Mr. Coat leek de partij te gaan beslissen met een 167-finish maar de bull's eye werd nipt gemist. De overgebleven 25 punten werden in het vervolg wel gegooid via dubbel 4 waarmee hij 5-1 won.

Tim van de Poel - Mike Zuydwijk 0-4

Het zou uiteindelijk een eenzijdige wedstrijd worden waarin Van de Poel slechts aan enkele dubbels mag ruiken. Hij schiet duidelijk tekort tegen Zuydwijk die de wedstrijd gecontroleerd, zonder in de problemen te komen, binnen haalt met een 4-0 winst.

Robbie Green - Scott Mitchell 1-5

Scott Mitchell weet een sterke pot darts af te leveren waarbij het hondje de gorilla gepast opzij weet te plaatsen. Green weet de tweede leg te behouden maar is verder niet opgewassen tegen het geweld afkomstig van Scott Mitchell. Met name de triples vallen zeer eenvoudig bij Doggy die de partij overtuigend met 5-1 naar zich toe trekt.

Ross Montgomery - Fabian Roosenbrand 5-2

Montgomery loopt uit naar 2-0, waarna Fabian zijn eerste dubbel weet te pakken. Enkele legs en vele 180-ers later staat er 4-2 op het scorebord voor Ross The Boss. Om het niveau nog maar even aan te geven eindigt Montgomery met een 11-darter voor de partij en boekt een 5-2 overwinning.

Deta Hedman - Anastasia Dobromyslova 4-1

Deta Hedman weet Anastasia, die gisteren een zeer sterke indruk maakte, te temmen en liep uit naar een 3-1 voorsprong. In de vijfde leg tekende Hedman zelfs aan voor twee 180-ers en met de winst van deze leg stelde ze ook de winst van de wedstrijd zeker met een 4-1 overwinning.

Dean Winstanley - Steve Douglas 5-4

De een na laatste wedstrijd van de avond werd gespeeld tussen Winstanley en Douglas. Dean wist een comfortabele 4-1 voorsprong op te bouwen maar vergat om de partij in het slot te gooien. Douglas kwam alsnog op gelijke hoogte en bij een stand van 4-4 moest de laatste leg de beslissing brengen. In deze negende leg laat Winstanley er geen gras over groeiende vanaf 148 zet hij de wedstrijd alsnog naar zijn hand.

Tony O'Shea - Martin Adams 2-5

De heren breken elkaar in de eerste twee legs waarna Silverback een kans krijgt om in de derde leg vanaf 161 wederom een break te forceren. Hier slaagt hij niet in en hij strandt op de bull's eye waardoor Adams op 2-1 komt en vervolgens doorstoomt naar 4-1. O'Shea doet dan nog iets terug door de zesde leg te pakken maar het mocht niet meer baten. Met 5-2 is de winst voor Adams.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws