Zuiderduin Masters is wederom live te kijken bij RTV Noord-Holland WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Zuiderduin Masters is wederom live te kijken bij RTV Noord-Holland

Zuiderduin Masters is wederom live te kijken bij RTV Noord-Holland

In het weekend van vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december nemen de beste spelers uit de nationale en internationale dartswereld het tegen elkaar op in de elfde editie van de ‘Zuiderduin Masters’ in Egmond aan Zee. RTV Noord-Holland is er bij en doet het hele weekend live verslag van dit spectaculaire toernooi. Oud dartsprofessional Niels de Ruiter zorgt voor uitgebreide wedstrijdanalyses.

Naast de winnaar van de Lakeside 2012, Christian Kist, en grootheden als Martin ‘Wolfie’ Adams, Tony O’Shea en Darryl Fitton, doen er dit jaar maar liefst vier Noord-Hollanders mee aan het toernooi. Het aanstormende talent Wesley Harms uit Zuid-Scharwoude staat samen met zijn Noord-Hollandse dartscollega’s Jimmy Hendriks uit Castricum, Zaankanter Remco van Eijden en de verrassend geplaatste Jeffrey de Graaf uit Schagen op het ‘Masters’ podium.

RTV Noord-Holland zendt het merendeel van de topwedstrijden live uit en volgt natuurlijk de prestaties van de Noord-Hollanders op de voet. De eerste wedstrijden zijn al te zien op vrijdagavond 7 december vanaf 19:15 uur. Zaterdag 8 december gaat RTV N-H vanaf 12:15 uur de gehele dag live. Wel zijn de uitzendingen van 'NH Sport' en 'Gerede Twijfel' op de reguliere tijdstippen te zien. Op zondag 9 december worden de beslissende partijen gespeeld op de finaledag, deze wedstrijden zijn live te volgen vanaf 12:15 uur met om 18:15 uur de finale van de mannen.

Kortom, een echt dartsweekend bij RTV Noord-Holland, met drie dagen live televisie vanuit Hotel Zuiderduin in Egmond aan zee. Presentatie is in handen van Klaas Jan Bos, het commentaar is van Jacques Nieuwlaat en de analyses van Niels de Ruiter.

Meer informatie over ‘Zuiderduin Masters’ en de actuele uitzendtijden zijn te vinden op rtvnh.nl/darts.

‘Zuiderduin Masters’ bij RTV Noord-Holland:
Vrijdag 7 december vanaf 19:15 uur
Zaterdag 8 december vanaf 12:15 uur
Zondag 9 december vanaf 12:15 uur

‘NH Sport’ bij RTV Noord-Holland:
Iedere zaterdag en zondag om 17:15 uur

‘Gerede Twijfel’ bij RTV Noord-Holland
Iedere zaterdag om 20.00 uur
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws