Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NDB-ranking 1 Open Barneveld

6 maart 2022

Eindelijk kunnen we weer. Dus twijfel niet langer, schrijf je in en doe mee aan de Open Barneveld op zondag 6 maart. De Veluwehal in Barneveld is het decor voor de eerste NDB Ranking van dit seizoen. We hopen natuurlijk weer erg veel darters te mogen begroeten op de eerste NDB Ranking van dit seizoen.

Waar?
Veluwehal
Nieuwe Markt 6
3771 CB Barneveld

De NDB ranking is vrij toegankelijk. Volgens de huidige maatregelen vanuit de overheid is er GEEN coronatoegangsbewijs nodig.

Inschrijven Heren A en dames:
Heren A en dames kunnen alleen vooraf inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat je punten verwerkt worden. Wil je je NDB nummer weten? Stuur dan een mail naar info@ndbdarts.nl.

Je kunt je inschrijven tot zaterdagmiddag 5 maart 15.00 uur. De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Inschrijven overige categorieën:
De wijze van inschrijving voor de categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een inschrijfbriefje in op de locatie!

Aanvangstijden:

  • De locatie gaat uiterlijk om 10.00 uur open.
  • De jeugd (meisjes, aspiranten, junioren) kan zich tot 11.00 uur inschrijven. De toernooien beginnen +/- 11.15 uur.
  • De paradarters en specials kunnen zich tot 11.30 uur inschrijven. De toernooien beginnen +/- 11.45 uur.
  • De Heren B kunnen zich tot 12.30 uur inschrijven. Dit toernooi begint +/- 13.00 uur.
  • De Heren A en dames kunnen zich uitsluitend online inschrijven. De toernooien beginnen +/- 13.00 uur

Loting en starttijden Heren A en dames:
De loting en de starttijden van de Heren A en dames worden op zaterdagavond 5 maart uiterlijk om 21.00 uur gepubliceerd.

Afhalen spelerskaart:
De spelers dienen op de dag zelf hun spelerskaart op te halen waar de speeltijden op staan zodat ze precies weten wanneer en waar ze in actie moeten komen. Deze spelerskaart graag direct bij binnenkomst ophalen, maar te allen tijde minstens een half uur voor je eerste starttijd.

Livestream:

We gaan dit seizoen opnieuw alle finales van het NDB Ranking seizoen live streamen op onze NDB YouTube pagina, waar we ook alle finales vervolgens los op zetten zodat ook iedereen ze terug kan kijken. De NDB wil hier in blijven investeren om onze spelers meer publiciteit en podiumervaring te geven en om onze sport en het NDB Ranking seizoen te promoten.

Alle belangrijke informatie:
Alle overige informatie zoals prijzengeld, reglementen, kledingvoorschrift, inschrijven, aanvangstijden etc. kun je vinden op onze algemene ranking pagina.

Open Barneveld belooft een prachtig toernooi te worden. Zorg dus dat jij er ook bij bent!

Locatie

veluwe Hal
Nieuwe Markt 6
Barneveld, 3771 CB Nederland
+ Google Maps