Dartdemonstratie Ted Hankey in Westy’s Pub te Vlijmen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartdemonstratie Ted Hankey in Westy’s Pub te Vlijmen

Dartdemonstratie Ted Hankey in Westy’s Pub te Vlijmen

Op donderdag 9 december zal er in Westy’s Pub te Vlijmen een dartdemonstratie plaatsvinden van niemand minder dan Ted Hankey!

Vanaf 20:00 zullen 15 darters het op mogen nemen tegen Ted Hankey. Wil jij het ook opnemen tegen de Lakeside winnaar van 2000 en 2009 dan kan dat uiteraard. Je kan je eigen plaatsen voor deze demo op de volgende manieren:

- Zaterdag 4 december zal er een kwalificatietoernooi plaats vinden: De beste 4 spelers van dit toernooi zullen het tegen Ted Hankey op gaan nemen. Deelname aan dit toernooi is gratis! Ere-divisie spelers niet toegestaan op dit kwalificatie toernooi.

- Maandag 6 december vind er weer een Westy’s ranking plaats. De beste 4 spelers van de verliezersronden mogen als prijs ook tegen Hankey darten. Inschrijfgeld is slechts €5,-

- Dinsdag 7 december zal er wederom een kwalificatie toernooi plaats vinden: Ook hier zullen de beste 4 spelers van de dag tegen The Count gaan spelen. Deelname aan dit kwalificatie toernooi is wederom gratis. Ere-divisie spelers niet toegestaan op dit kwalificatie toernooi.

- Verder zal Westy’s Pub nog 3 wildcard weggeven.

De avond zal aan elkaar gepraat worden door John Sterk.

Dartdemonstratie Ted Hankey

Donderdag 9 December


Locatie

Westy’s Pub (hét café van Babich en Steve West)

Akkerstraat 14

5251 EB

Vlijmen

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws