Dartfreakz Awards “Aileen de Graaf aan kop bij de dames" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartfreakz Awards “Aileen de Graaf aan kop bij de dames"

Dartfreakz Awards “Aileen de Graaf aan kop bij de dames"

De hele maand december staat Dartfreakz.nl in het teken van de Dartfreakz Awards eindverkiezing. Tot en met 31 december kan er worden gestemd op de spelers van het jaar 2011 in de categorieën heren, dames, jongens, meisjes en aspiranten. Onder alle bezoekers die een stem uitbrengen wordt na afloop van de verkiezing een loting gehouden waarbij er een Mio Navigatiesysteem zal worden weggegeven.

Inmiddels zijn er al ruim 235 stemmen uitgebracht en dus nemen we de huidige tussenstand weer onder de loep. Bij de heren gaat Elmar Schiffmacher nog altijd aan kop met 63 stemmen, gevolgd door Ronald Brandsen met 56 stemmen en Dirk van Duijvenbode met 43 stemmen.

We zien bij de dames Aileen de Graaf aan kop die afgelopen weekend indruk wist te maken tijdens de Zuiderduin Masters waar ze runner-up werd. Bij de Dartfreakz Awards eindverkiezing gaat ze wel aan kop en staat ze met 82 stemmen op het moment bovenaan. Petra Marcus volgt met 70 stemmen waarna we op de derde plek de dame vinden die weer helemaal terug komt, Francis Hoenselaar, met 31 stemmen.

Bij de jongens gaat Gino Vos met 113 stemmen riant aan kop. Jimmy Hendriks, de winnaar van het Zuiderduin Masters jeugdtoernooi afgelopen weekend, telt op dit moment 63 stemmen en Tim van den Hoek staat op 27 stemmen.

Kaylee de Priester gaat bij de meisjes aan de leiding met maar liefst 137 stemmen met op de tweede plek Marilou Daamen met 72 stemmen. Met 27 stemmen staat Angelique Maarse op de derde plek.

Bij de aspiranten gaat Lars Fransen met 106 stemmen nipt aan de leiding. Justin van Tergouw gaat echter een nek aan nek race aan met Fransen want Tergouw staat met 103 punten net achter de huidige koploper. Kevin Doets volgt op de derde plaats met 27 stemmen.

Je kunt hier jouw stem uitbrengen om jouw favoriete spelers waarbij je direct de nieuwe huidige tussenstand kunt bekijken.

BRENG JOUW STEM UIT
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws