Darttoernooi Snookertje Bussum tbv onderzoek ziekte A.L.S. Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Darttoernooi Snookertje Bussum tbv onderzoek ziekte A.L.S.

Darttoernooi Snookertje Bussum tbv onderzoek ziekte A.L.S.

Op zaterdag 30 November aanstaande zal er een darttoernooi ism Tergooi Ziekenhuis tbv onderzoek ziekte ALS gehouden worden.

Voor slechts 10 euro inschrijfgeld hebt u een leuke dartavond en ondersteund u het gevecht tegen de vreselijke ziekte ALS. 100% van de inschrijving komt ten goede aan het onderzoek naar de ziekte ALS.

Locatie Snookertje Bussum
Aanvang 20.00 uur
10 pp (komt geheel ten goede voor onderzoek naar ziekte ALS)
Adres Elisedammershof 24a Bussum

ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een zeer ernstige zenuw-/spierziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is.

Over de oorzaak is nog steeds weinig bekend. Daarom werft Stichting ALS Nederland fondsen voor wetenschappelijk onderzoek. En zetten wij ons in voor een grotere bekendheid van de ziekte en voor een betere kwaliteit van zorg voor de 500 mensen die nu jaarlijks door ALS getroffen worden.

Er is nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat we ALS ooit kunnen genezen of zelfs maar vertragen. ALS moet de wereld uit!

Komt allen en schop de ziekte ALS de wereld uit.

Sponsoren kunnen zich melden [email protected]

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws