Weer volle bak bij het Jeugd toernooi bij dartclub 208 uit Urk Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Weer volle bak bij het Jeugd toernooi bij dartclub 208 uit Urk

Weer volle bak bij het Jeugd toernooi bij dartclub 208 uit Urk

Afgelopen zaterdag was er het 3e jeugd toernooi bij de dartclub 208 uit Urk, het vorige jeugd toernooi was een koppel toernooi en toen waren er 24 jeugd koppels dus 48 deelnemers, deze keer waren er 54 jeugdige darters gekomen om te strijden voor de eer en natuurlijk ook niet onbelangrijk de ranking punten. Net iets over drieën begonnen we met 16 poules aan het toernooi. In de poules was een verassing, in poule 14 zaten drie spelers die normaal allemaal in de winnaarsronde zouden komen, Jacob Nentjes, Jacob Bakker en Jordy Ras, van deze poule waren het uiteindelijk Jacob Bakker en Jacob Nentjes die naar de winnaarsronde gingen en de nummer 1 van de ranking Jordy Ras was veroordeeld tot de verliezersronde. In de knock-out van de WR direct na de poules viel het doek al voor vijf favorieten, de nummers 2 (Jacob Nentjes), 3 (Henk Snijder) en de nummer vier (Rinke Oost) van de ranking, en ook moesten Geert Nentjes en Jacob Bakker er aan geloven.

In de halve Finale van de WR moest Albert Hakvoort het opnemen tegen Johannes Berkhout, Johannes is de laatste tijd goed bezig en won ook deze partij. In de andere halve finale speelden Luc van Veen tegen Eelco Sieperda, het ging een tijdje iets minder met Luc maar hij is zeker op de weg terug en zo won hij ook deze wedstrijd. De finale was het kijken zeker waard, in een zeer spannende wedstrijd was het toch Luc die won van Johannes.

De finale van verliezersronde werd gewonnen door Jordy Ras, hij was daarin te sterk voor Fabian Schraal. Ondanks dat Jordy in de VR zat loopt hij toch weer een paar punten uit op zijn achtervolgers. Gedeelde derde werden Klaas Hoekstra en Cornelis Kramer.

Het volgende ranking toernooi is volgend jaar op 18 januari en dat is weer een koppel toernooi. maar eerst is er op 21 december het 3e Open Urk voor de Jeugd. Voor meer informatie kijk op www.jeugddarten-urk.nl

Redactionele noot: Dit is een ingestuurd nieuwsbericht.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws