Jeugd van de Dartsbond Almere gaat aan kop in de LaCo bij de jeugd Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jeugd van de Dartsbond Almere gaat aan kop in de LaCo bij de jeugd

Jeugd van de Dartsbond Almere gaat aan kop in de LaCo bij de jeugd

Afgelopen zaterdag stond de tweede speelweek van de LaCo jeugd op het programma. Er werden drie wedstrijden gesspeeld en de resultaten waren als volgt:RDB-1 vs RDB-2 9-2DVO vs DBA 4-7RDO vs FDB 4-7

RDB-1 tegen RDB-2 was natuurlijk een speciale wedstrijd. De ervaren jongens van RDB-1 namen het op tegen het jonge talent van de RDB-2. De uitslag van 9-2 doet vermoeden dat het een gemakkelijke klus was voor RDB-1, maar dat was niet het geval. Levy Frauenfelder en Javanico Jansen wisten knap hun single te winnen waardoor de stand na de singles 3-2 was. De zes partijen die volgden gingen allen naar RDB-1, maar volgens captain Jos Megens was hier wel een beetje geluk voor nodig. Tijdens drie van de vier koppelpartijen kwam de RDB-2 terug van een 2-0 achterstand tot 2-2, maar ging de partij alsnog verloren. Ook de captainsgame was een nagelbijtertje, waarbij Stijn van den Berg pijlen kreeg op tops voor de wedstrijd. Al met al een mooie wedstrijd met een gezellige sfeer.

Ook in Almelo was het spannend in de wedstrijd tussen de DVO en DBA. DVO kwam met een 3-2 voorsprong uit de singles door o.a. een knappe overwinning van Damien Gerrits op Kevin Doets. Ook de eerste koppelwedstrijd was een prooi voor de DVO. Vanaf dat moment schakelde regerend kampioen DBA een tandje bij en wonnen de overige koppelwedstrijden en de teamgame. Kenzo Fernandes Pereira (DBA) zorgde uiteindelijk voor een 4-7 eindstand door de solopartij met 3-2 te winnen van Bram ter Braak (DVO).

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws