John Verkampen wint Darts 4 All, Mieke de Boer pakt verliezersronde Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

John Verkampen wint Darts 4 All, Mieke de Boer pakt verliezersronde

John Verkampen wint Darts 4 All, Mieke de Boer pakt verliezersronde

Het Darts 4 All toernooi in de Oranjebar wint aan populariteit. Zo bleek gisterenavond weer eens dat er niet altijd “grote namen” nodig zijn om een succesvol toernooi te organiseren en dat gezelligheid ook een belangrijke factor speelt werd bevestigd door een goede opkomst en de aanwezigheid van dartende dames. Dit alles neemt niet weg dat er fanatiek gespeeld werd om in de prijzen te komen. Bijna vanzelfsprekend was daar weer een lid van de Donkers clan bij. Deze keer was het Toon die zich als eerste finalist melde en John Verkampen was de sterkste aan de andere kant van de sheet.

In de finale ging de winst naar John die hiermee bewijst dat hij ook een toernooi kan winnen. In de verliezersronde kwam een verrassende winnaar te voorschijn in de persoon van Mieke de Boer die hiermee het dames darten in Mariahout op de kaart zet.

Uitslag Winnaarsronde: 1. John Verkampen, 2. Toon Donkers, 3 en 4 Twan van Hoof en Wesley van Hout.

Winnaar Verliezerronde: 1. Mieke de Boer

Het volgende Darts 4 All darttoernooi wordt gespeeld op woensdag 06 juni 2012. Inschrijving a € 5,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws