Kevin Doets en Berry van Peer ontvangen wildcards voor de Zuiderduin Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Kevin Doets en Berry van Peer ontvangen wildcards voor de Zuiderduin

Kevin Doets en Berry van Peer ontvangen wildcards voor de Zuiderduin

Vandaag heeft de Zuiderduin Masters organisatie twee wildcards voor het jeugdtoernooi uitgedeeld. Tijdens het Next Talent of Darts evenement in Leerdam kregen twee jeugdspelers, die deel uitmaakten van het in Hongarije zo succesvolle Nederlandse jongensteam, een startbewijs voor het toernooi.

Kevin Doets uit Almere en Berry van Peer uit Sprundel, die samen met twee andere Nederlandse jeugdspelers tijdens de WDF Europe Cup in Hongarije Europees kampioen zijn geworden, werden tijdens het evenement verrast met hun deelnamebewijs. In totaal zijn er nu vijf van de zes spelers bekend en ook de zesde en laatste deelnemer zal niet lang meer op zich laten wachten omdat aanstaande woensdag de loting zal plaatsvinden.

De kaartverkoop voor de Zuiderduin Masters is inmiddels in volle gang. Ook zijn er voor dit toernooi aantrekkelijke hotelarrangementen beschikbaar. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts en hotelboekingen en het toernooi kunt u vinden op: www.zuiderduinmasters.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws