Kevin Doets verslaat wederom Meulenkamp bij Wapen van Almere Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Kevin Doets verslaat wederom Meulenkamp bij Wapen van Almere

Kevin Doets verslaat wederom Meulenkamp bij Wapen van Almere

'Slechts' 60 deelnemers kwamen naar het Wapen van Almere, reden voor de lagere opkomst is dat we midden in de vakantieperiode zitten en waarschijnlijk dat de interland tussen België en Nederland ook wat darters thuishield. De nr. 2 en 3 van de ranking Nick Kuipers en De Kale kwamen elkaar tegen in de kwartfinale. Nick mist een 170 op de bull maar het is Coen die de winst pakt met 3-1. In de halve finale komt De Kale tegen Kevin Doets, Kevin komt 2-0 voor, De Kale komt terug tot 2-1 maar het is de "Koele Kikker" Kevin die de laatste pijl in het bord gooit en zich plaatst voor de finale.

De andere halve finale gaat tussen Mark Lieftink en Ron Meulenkamp, het is Mark die met 1-0 voor komt, Ron komt terug tot 1-1 en dendert gelijk door naar een 3-1 winst. De finale gaat tussen Ron Meulenkamp en Kevin Doets, voor de vakantie van Kevin was dit ook de finale en Kevin won toen 4-1, Ron weet dus wat Kevin kan en moet alert zijn, het is ook "Koele Kikker" Kevin die de eerste 2 legs pakt. Het niveau van beide spelers is hoog en de hoge scores zijn niet van de lucht, Ron komt terug tot 2-1 maar Kevin gaat gewoon door en pakt 3-1 en 4-1 en pakt de winst alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

De finale bij de dames gaat tussen Tamara Versteeg en Petra Kaales, voor aanvang blijkt dat Petra nog een kleine kans heeft om dameskampioen te worden maar dan moet zij wel alle weken winnen, er staat dus druk op Petra en de dames maken er een spannende wedstrijd van, bij 2-2 krijgen beide dames wedstrijdpijlen maar het is uiteindelijk Tamara die de winst pakt en haar 7e overwinning in de wacht sleept en nu 5 punten los staat van de nr.2 Gerie Schuil. In de finale verliezersronde staan Paul (the Barbarian) Schuil en Xander ten Cate, Paul wint met 3-0.

De finaledag is op zondag 9 september om 12:00 uur. Ben je geplaatst voor de finaledag maar kan je niet aanwezig zijn geef dit dan door aan de wedstrijdtafel.

Uitslag week 16

Heren (51) Dames (9)

1e Kevin Doets Tamara Versteeg

2e Ron Meulenkamp Petra Kaales

3e De Kale Gerie Schuil

3e Mark Lieftink Fenna Griffioen

HF Xander ten Cate 140 Petra Kaales 124

VR Paul Schuil

Winnaar Staatslot: Vera Speth

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.zomercup.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws