Laatste voorronde Vastenkamp voor Burhenne en Thissen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Laatste voorronde Vastenkamp voor Burhenne en Thissen

Laatste voorronde Vastenkamp voor Burhenne en Thissen

Deze laatste donderdagavond konden zich nog 5 personen plaatsen voor de finaledag op 5 januari 2012. Bij de dames hoefde alleen Tineke Savelkouls zich te plaatsen voor de knock-out en deed dat dan ook in het gezelschap van Bianca Burhenne die 1e werd en verder waren er ook nog Christina Achten, Thea Theunissen en Wilma Hölscher.

De indeling voor de finaledag is alsvolgt:
Poule A zal bestaan uit Carla Molema, Gerdina Heijnen en Tineke Savelkouls. Poule B uit Bianca Burhenne, Christina Achten en Wilma Hölscher. Poule C uit Kerstien de Vries, Thea Theunissen en Anneke Houben. De nummers 1 van iedere poule gaan naar de halve finale en de nummers 2 spelen een "mini double trouble" voor die ene overgebleven halve finaleplek.

Vandaag waren er 16 heren, er waren nog 4 personen die zich konden plaatsen voor de finaledag. In de schoppen-poule werd Eric Peeters 1e voor Gé Grubben, Kay van Gulik werd 3e voor Bas Marijnissen. In de harten-poule werden Dylan Beuving en Chris Gubbels 1 en 2, Ralph Hermes en Peter Hendriks werden 3 en 4. De klaveren-poule leverde Gert Basten en Ton Houben als de nummers 1 en 2 op, John Geenen en Ricardo Valentijn werden 3 en 4. In de ruiten-poule werd Nico Thissen 1e voor Marco Verhofstad, Martien Heijnen en Jules van den Hombergh werden 3 en 4.

De eerste kwartfinale werd met 4-0 gewonnen door Marco Verhofstad op Eric Peeters. Gert Basten wist een 1-3 achterstand om te buigen naar een 4-3 overwinning op Chris Gubbels. Dylan Beuving won mede door de vele missers van Gé Grubben met 4-0. Nico Thissen won eenvoudig met 4-0 van Ton Houben.

Marco Verhofstad zette met 5-1 Gert Basten opzij en met dezelfde cijfers won Nico Thissen van Dylan Beuving. De finale ging de eerste 3 legs gelijk op en daarna gooide Marco Verhofstad te weinig tripples om het Nico moeilijk te maken, het werd 6-1 voor Nico.

De 180-ers, oftewel snackbonscores, waren er 4 voor Nico Thissen en 2 voor Marco Verhofstad en één voor Eric Peeters en Gert Basten.

Finishes van 100 of meer waren er voor Nico Thissen met 144-117-114-112-108, Marco Verhofstad had 126-116-115-110-104, Kay van Gulik 113 en Gert Basten 110.

Poule indeling finaledag:
Poule A met Jerry Hendriks, Nico Thissen, Eric Peeters en Kay van Gulik.
Poule B met Gert Basten, Dylan Beuving, Erik Hoppe en Ton Houben.
Poule C met Angelo Hermans, Nicky van Horck, Martien Heijnen en Kay Basten.
Poule D met James Linan, Marco Verhofstad, Chris Gubbels en Ralph Hermes.

Kwartfinales: A1 - C2 = E, B1 - D2 = F, C1 - A2 = G en D1 - B2 = H.
Halve finales: E - F = I en G - H = J.
Finale is I vs J.

Voor de verdeling van het prijzengeld zie www.cafevastenavondkamp.nl en dan de rubriek donderdagavondranking.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws