Nederlands Team Paradarts Winmau World Trophy is bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederlands Team Paradarts Winmau World Trophy is bekend

Nederlands Team Paradarts Winmau World Trophy is bekend

Vol spanning kwam iedereen afgelopen zaterdag naar Sportsbar Overtime in Oudewater, voor de finaledag van het kwalificatietoernooi Paradarts Winmau World Trophy. Aan het einde van de dag zou bekend zijn welke spelers de selectie vormen voor de World Trophy in Oostende.

Helaas moest Chris Iedema op het laatste moment afmelden omdat hij positief was getest op Covid-19.

Uiteindelijk streden er dus 4 zittende en 5 staande spelers voor de twee beschikbare plaatsen in het team. Bij de zittende spelers wisten Arie van der Rassel en Anton van Hemert zich overtuigend te plaatsen voor het team en bij de staande spelers waren Pascal van der Hoorn en Michel van Velzen duidelijk iets te sterk voor de rest. Mocht een van de spelers niet kunnen deelnemen aan de Winmau World Trophy dan zullen zij vervangen worden door de reserve spelers: Carel Scholten (zittende speler) of Brian Wielaard (staande speler).

Tijdens de vorige editie van de paradarts Winmau World Trophy behaalde het Nederlands team een knappe derde plaats. En ook nu heeft Nederland weer een sterke selectie waarmee ze willen strijden voor een podiumplaats.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws