Frauenfelder, Malsen en Van Peer winnen de Next Talent of Darts 2013 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Frauenfelder, Malsen en Van Peer winnen de Next Talent of Darts 2013

Frauenfelder, Malsen en Van Peer winnen de Next Talent of Darts 2013

In Leerdam wordt de eerste editie gespeeld van het gloednieuwe toernooi The Next Talent of Darts. Dit is een jeugdtoernooi waarbij het gehele inschrijfgeld ten goede komt aan de Stichting Ondersteuning Rhizo Kids. Aan dit toernooi zitten tevens punten gekoppeld voor de WDF jeugdranking. Met een opkomst van ruim 140 jeugdspelers is het toernooi op voorhand al een succes te noemen.

De toekomstige Nederlandse toppers mogen bovendien spelen op een podium onder leiding van niemand minder dan Lakeside-, Winmau World Masters- en Zuiderduin Masters-mastercaller Marco Meijer. De prijzen zullen worden uitgereikt door Ron Meulenkamp. Meer informatie over de Next Talent of Darts lees je op www.ntod.nl.

Er zijn 145 deelnemers naar Leerdam gekomen bestaande uit 69 junioren, 53 aspiranten, 18 meisjes en 5 beloften. Naast veel jonge dartspelers zijn er ook volop toeschouwers. Berry van Peer en Kevin Doets hebben op de NTOD wildcards ontvangen voor de Zuiderduin Masters.

Kyana Frauenfelder, Gijsbert Malsen en Berry van Peer hebben de titels gewonnen. Voor alle resultaten en foto´s verwijzen we je graag door naar www.evertzomer.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws