Opnieuw identificatiebewijs gevraagd tijdens NDB van Leek Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Opnieuw identificatiebewijs gevraagd tijdens NDB van Leek

Opnieuw identificatiebewijs gevraagd tijdens NDB van Leek

Aanstaande zondag 22 mei wordt de vijfde NDB Ranking gespeeld, alweer de laatste voor de zomerstop. De ranking wordt georganiseerd door de Darts Organisatie Groningen Drenthe (DOGD) in Sportcentrum Leek. Deelname aan de NDB Ranking in Leek kan, net als alle andere NDB Rankingtoernooien, alleen als je gerechtigd bent om deel te kunnen nemen aan de Winmau World Masters en de Lakeside, en ook gerechtigd bent om voor het Nederlands team uit te kunnen komen. Je dient dus in het bezit te zijn van de Nederlandse nationaliteit.

Als speler teken je voor bovenstaande middels het inschrijfbriefje. Tijdens de afgelopen toernooien is helaas gebleken dat dit niet voldoende is. Daarom is tijdens de NDB Ranking in Rotterdam een identificatieplicht ingesteld. Alle spelers moesten hun identiteitsbewijs tonen tijdens inschrijving. Spelers die dit tijdens de NDB Ranking in Rotterdam op 10 april jongstleden hebben gedaan hoeven dit tijdens het lopende rankingseizoen niet nogmaals te doen. Spelers die in Rotterdam hebben deelgenomen maar hun ID-bewijs niet konden tonen, zijn het in Leek onherroepelijk verplicht. Voor hen betekent geen ID-bewijs helaas geen deelname.

Kijk op www.ndbdarts.nl voor een lijst met namen van deelnemers in Rotterdam die geen ID-bewijs konden tonen.

Paspoort, ID-bewijs of een kopie van één van beiden is voldoende. Aangezien je wettelijk verplicht bent een identiteitsbewijs bij je te dragen verwachten we weinig problemen. Deze identificatieplicht geldt niet voor kinderen jonger dan 14 jaar (aspiranten/meisjes). De ouders en/of begeleiders die hen inschrijven zullen tijdens inschrijving garant moeten staan voor bovenstaande.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws