Rilana 'Dutch Dynamite' Erades vindt nieuwe sponsor in eigen bijnaam Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rilana 'Dutch Dynamite' Erades vindt nieuwe sponsor in eigen bijnaam

Rilana 'Dutch Dynamite' Erades vindt nieuwe sponsor in eigen bijnaam

Dartster Rilana Erades heeft afgelopen middag een sponsorovereenkomst getekend met het ‘’Zoute drop drankje’’ Dutch Dynamite. Nicolette Mak de bedenker van het Dutch Dynamite drankje en Rilana kwamen per toeval met elkaar in contact, doordat het drankje dezelfde naam draagt als Rilana haar bijnaam tijdens het darten. Voor Nicolette is de dartswereld volledig nieuw. ‘’Maar des te leuker is het om doormiddel van een stukje sponsoring aan Rilana er kennis mee te maken’’ Rilana en Dutch Dynamite gaan een overeenkomst met elkaar aan van 1 november 2013 t/m 1 november 2014.

Rilana is erg verheugd met haar nieuwe sponsor “Het is in deze periode gewoon heel moeilijk om sponsors te vinden en dan ook nog een drankje met dezelfde naam, Hoe gaaf is dat dan!’’

Het management van Rilana Erades en Nicolette Mak van Dutch Dynamite gaan in de komende periode verder met elkaar in gesprek om de sponsoring op een juiste manier invulling te geven.

Meer informatie over Dutch Dynamite is te vinden via www.dutchdynamite.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws