Ronald Lenderink wint Café de Vrijbuiter Classics Reunion Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ronald Lenderink wint Café de Vrijbuiter Classics Reunion

Ronald Lenderink wint Café de Vrijbuiter Classics Reunion

Zondag 3 maart stond het Café de Vrijbuiter Classics Reunion toernooi op het programma. De bedoeling van dit toernooi was om weer eens wat oude bekenden uit het dartswereldje van de stedendriehoek en café de Vrijbuiter bij elkaar onder een dak te krijgen voor een leuk toernooi .

Een leuk toernooi werd het zeker. 33 mensen wisten de weg te vinden naar Apeldoorn om de strijd aan te gaan.Eerst in poules, gevolgd door een Knock-out schema. Maar voordat we konden beginnen met de knock-out rondes werd er eerst een lekker buffet geserveerd voor alle spelers en toeschouwers, aangeboden door Tokan Ata van Café de Vrijbuiter.

Winnaarsronde: Quin Wester en Ronald lenderink wisten daar in een zware knock-out fase uiteindelijk de finale te behalen. In een spannende partij was Ronald Lenderink net de betere speler en won deze best of 11 met 6-4. In deze partij gooide Ronald ook nog een 170 finish. Deze was echter al eerder gegooid door William van Luttikhuizen zodat de enveloppe met inhoud naar William ging.

Ook in de verliezersronde was het absoluut geen makkie. Na een paar spannende wedstrijden bleven uiteindelijk Robert Salemon en Bubba Traore over om de finale te spelen. In deze best of 7 won Bubba Traore met 4-1 van Robert.

Uitslagen vanaf de kwartfinales
Winnaarsronde
Kwartfinale
Timo v.d Brink – Michiel Albers 4-2
Quin Wester – Bob Verduyn 4-1
Michel v.d. Horst – William v Luttikhuizen 0-4
Ronald Lenderink – Wilco van Ree 4-3
Halve finale
Timo v.d. Brink – Quin Wester 2-5
William v Luttikhuizen – Ronald Lenderink 1-5
Finale
Quin Wester – Ronald Lenderink 4-6

Verliezersronde
Halve finale
Jurgen Bronkhorst – Bubba Traore 2-4
Robert Salemon – Bjorn Vijge 4-3
Finale
Robert Salemon – Bubba Traore 2-4

Namens team de Vrijbuiter willen wij jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie komst en we hopen jullie snel weer terug te zien.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws