Uitgebreide voorbeschouwing op derde speelweek van de Jeugd LaCo Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitgebreide voorbeschouwing op derde speelweek van de Jeugd LaCo

Uitgebreide voorbeschouwing op derde speelweek van de Jeugd LaCo

Morgen is het tijd voor de derde speelweek van de jeugd LaCo. Voor het programma en alle standen voorafgaan aan deze wedstrijden . Koploper en regerend kampioen DBA gaat op bezoek bij het tweede team van de RDB. Tijdens de vorige speelronde lieten de 'jonkies' van RDB-2 zien dat ze niet onderschat moeten worden. Toen boden ze uitstekend tegenstand tegen de RDB-1. In Friesland strijden de FDB en de DBMN tegen elkaar. Beiden speelden tot nu toe pas één wedstrijd en zijn nog ongeslagen. Wie behoudt deze ongeslagen status?

De laatste wedstrijd die op het programma staat is RDO vs DVO. Debutant DVO staat knap tweede en gaat proberen de aansluiting met de koploper te behouden. De RDO gaat voor zijn eerste winst. Het jeugdteam RDB-1 is deze speelweek vrij.

Voor een uitgebreide voorbeschouwing verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws