Wesley van Trijp winnaar 28e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wesley van Trijp winnaar 28e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts

Wesley van Trijp winnaar 28e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts

In de verliezersronde zagen we de ‘Looney Tunes’ domineren, waarvan uiteindelijk Jisse de Boer en Berry Herks een finaleplek wisten te bemachtigen. Jisse hield in zijn poule Julie Koenen onder zich, maar kon niet voorkomen dat Patrick van den Boogaard en Ferry Wennekes doorgingen naar de winnaarsronde. In de knock-outfase stond hij vervolgens geen leg af aan Sanne den Ouden (3-0) en Melissa van Puffelen (3-0) om in de halve finale teamgenoot Viggo van der Kuijl te verslaan (4-1).

Ook Berry eindigde 3e in zijn poule boven Sanne den Ouden, maar onder Danny van Trijp en Berry Herks. In de knock-outfase deed hij vervolgens nog een stukje beter dan Jisse door helemaal geen leg meer af te staan aan Lesley van Schijndel (3-0), Melissa Arendse (3-0) en teamgenoot Dylan Sprangers (4-0).

In de finale wisten zij elkaar dan eindelijk de nodige tegenstand te geven en hielden zij elkaar goed in evenwicht. Een laatste beslissende leg moest de doorslag geven, waarin Berry het koelbloedigste bleef. Zodoende kon hij met een 4-3 overwinning de verliezersronde voor zich opeisen.

Kwartfinale:

Melissa van Puffelen 0-3 Jisse de Boer

Ricardo van der Vloed 1-3 Viggo van der Kuijl

Melissa Arendse 0-3 Berry Herks

Maurice Le Grand 0-3 Dylan Sprangers

Halve finale:

Jisse de Boer 4-1 Viggo van der Kuijl

Berry Herks 4-0 Dylan Sprangers

Finale:

Jisse de Boer 3-4 Berry Herks

In de winnaarsronde slaagde Wesley van Trijp erin zijn goede vorm te belonen met een finaleplaats. Een poule met Jeffrey Weiss en Melissa Arendse werd als nummer 1 afgesloten, waarna in de knock-outfase geen mededogen kende met Zereso Zeverboom (4-1) en Patrick van den Boogaard (4-0) om vervolgens in een spannende halve finale te winnen van broer Danny van Trijp (5-4).

Aan de andere kant van het schema wist Wesley van Beekum zijn eerste finaleplek op het wekelijkse moneydartstoernooi af te dwingen. In de poulefase eindigde hij nog, zoals eerder vermeld, tweede achter Danny van Trijp, maar dat deerde hem niet. Na overwinningen op Dennis Zijdemans (4-2) en Ferry Wennekes (4-1) hield hij na een sterke partij Nigel van Milligen van zijn 10e finale af (5-3).

Echter bleek de eerste finale van Van Beekum er eentje om snel te vergeten. Van Trijp domineerde en gaf Van Beekum geen duimbreedte. Weliswaar stond Van Beekum nog op het scorebord, maar moest hij de overige 6 legs overlaten aan Wesley van Trijp die zodoende met een 6-1 overwinning zijn derde eindzege wist te boeken op de 28e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts 2018 en daarmee de rijkst gevulde enveloppe met €75,- in ontvangst mocht nemen.

Kwartfinale:

Wesley Plaisier 2-4 Danny van Trijp

Patrick van den Boogaard 0-4 Wesley van Trijp

Stefano van Engelen 1-4 Nigel van Milligen

Wesley van Beekum 4-1 Ferry Wennekes

Halve finale:

Danny van Trijp 4-5 Wesley van Trijp

Nigel van Milligen 3-5 Wesley van Beekum

Finale:

Wesley van Trijp 6-1 Wesley van Beekum

Daarnaast had Ferry Wennekes met 5 stuks het grootste aandeel in de 28 gegooide 180’ers, terwijl de hoogst mogelijke finish van 170 uit handen kwam van Zereso Zeverboom. Beste dame werd Melissa van Puffelen met een 5e plaats in de verliezersronde.

Aanstaande dinsdag kan er weer tot 19:45 uur worden ingeschreven voor het wekelijkse moneydartstoernooi in Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam, waarna om 20:00 uur de strijd zal losbarsten om de minimale 1e plek van €75,- en de overige prijzen.

18

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws