Zondag H&S Oranjebar toernooi met maximaal 40 deelnemers Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zondag H&S Oranjebar toernooi met maximaal 40 deelnemers

Zondag H&S Oranjebar toernooi met maximaal 40 deelnemers

De Oranjebar gaat gewoon door; zondag 28 november aanstaande wordt wederom een dartevent georganiseerd. Het H&S Oranjebar darttoernooi biedt maximaal 40 deelnemers kans op 1e prijs van €200,=.

Nadat eerder dit jaar al een aantal coronaproof darttoernooien werden gespeeld heeft uitbater Peter van den Broek in overleg met H&S Betonwaren en wedstrijdorganisator SteenDarts besloten om ook in november/december nog enige dart evenementen te organiseren zo lang de situatie rond het coronavirus dat toelaat. Conform de door het RVIM en Stichting Horeca opgelegde regels zal het aantal deelnemers aan de diverse evenementen nog altijd maximaal 40 personen bedragen

De Oranjebar in Mariahout blijft echter proberen om, naast haar eigen spelers, ook de liefhebbers uit de rest van Nederland en België de gelegenheid te bieden om zoveel mogelijk te trainen en te spelen zodat men zich in vorm kan proberen te houden in een gezellige omgeving.

Op zondag 28 november aanstaande zal wederom een H&S Oranjebar darttoernooi worden gespeeld met maximaal 40 dartspelers. Zij kunnen de strijd aan binden voor o.a. een eerste prijs van gegarandeerd €200,=. Steen Darts zal gedurende deze avond de organisatie in handen nemen.

Er zal begonnen worden met het spelen in poules waarna er een winnaarsronde en een verliezersronde zal worden gespeeld met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit.

De inschrijving voor het toernooi kan tot zondag 28 november 12:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 64 394 92 36 of +31 61 255 40 42 . Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 13:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van 19:00 uur.

De Oranjebar biedt conform de RVIM maatregelen volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws