Aspinall: ''Als toeschouwer zei ik tegen mijn opa dat ik even goed was als spelers op UK Open'' PDC
PDC

Aspinall: ''Als toeschouwer zei ik tegen mijn opa dat ik even goed was als spelers op UK Open''

Aspinall: ''Als toeschouwer zei ik tegen mijn opa dat ik even goed was als spelers op UK Open''

Nathan Aspinall laat de laatste tijd zijn talent spreken, waar hij al vrij snel in zag dat hij het talent bezit. Na zijn finaleplek op het PDC WK jeugd in 2015 was het echter enige tijd stil rondom The Asp. In 2018 wist hij zijn tourkaart via Q-School terug te winnen en de laatste maanden gaat het snel met de 27-jarige Engelsman, die onlangs natuurlijk al de halve finale van het PDC WK haalde en zondag het UK Open wist te winnen. .

Na zijn eindzege in Minehead zei een emotionele Aspinall: ''Ik heb er zo hard voor gewerkt om hier te komen en het is een geweldig gevoel om deze titel te pakken. [In 2014] zat ik met mijn opa in het publiek en zei ik tegen hem dat ik net zo goed was als de spelers die meededen. Nu heb ik zelf de beker gewonnen, het is gewoon onwerkelijk. Ik wil mijn familie bedanken, omdat ik veel van huis ben dus deze zege is voor hen en ik wil iedereen bedanken voor hun steun. De standaard is momenteel zo hoog, het was een lange dag voor ons beiden en noch Rob noch ik haalde in de finale het niveau dat we kunnen halen, maar ik ben zo blij dat ik gewonnen heb.''

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws