Broers Kim en Ronny Huybrechts tekenen bij Hemeco PDC
PDC

Broers Kim en Ronny Huybrechts tekenen bij Hemeco

Broers Kim en Ronny Huybrechts tekenen bij Hemeco

Kim en Ronny Huybrechts hebben vandaag overeenstemming bereikt met Helmoed Hoppenbrouwers van Hemeco. Hiermee zal Hemeco het management op zich nemen van de beide broers. Naast Toon Greebe en Niels Zonneveld gaan Kim en Ronny het komende seizoen bij de PDC op zoveel mogelijk toernooien proberen mooie prestaties neer te zetten. Toon en Ronny beginnen daarmee op de Q-school die binnenkort in Hildesheim op het programma staat.

De contacten tussen Hemeco, Kim en Ronny lopen al vanaf 2009 toen Kim in de finale stond van de eerste editie van het Hemeco Open. Sinds dat jaar hebben zowel Kim als Ronny mindere en betere tijden gehad, en is Hemeco altijd aandachtig de spelers blijven volgen . Hemeco is dan ook trots dat beide spelers nu het vertrouwen gegeven hebben aan Hemeco.

Helmoed Hoppenbrouwers wil beide heren weer de rust geven die ze nodig hebben om zich volledig op hun sport te kunnen richten. Het huidige management team van Hemeco wordt uitgebreid met een administratieve kracht zodat er meer tijd ontstaat om persoonlijke begeleiding te geven. Op die manier worden de randzaken bij de spelers nog meer uit handen genomen.

Voor vragen en of boekingen van demo’s kunt u vanaf heden contact opnemen via [email protected] vergeet niet uw n.a.w. gegevens te vermelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws