Dirk van Duijvenbode: "Van mijn baas moest ik trainen en dit is het resultaat" PDC
PDC

Dirk van Duijvenbode: "Van mijn baas moest ik trainen en dit is het resultaat"

Dirk van Duijvenbode: "Van mijn baas moest ik trainen en dit is het resultaat"

Dirk van Duijvenbode wist vorig weekend indruk te maken door de halve finale van de Belgium Darts Championship te halen. Hierbij schakelde hij op rij Luuk Woodhouse, Ian White, Jeffrey de Zwaan en Nathan Aspinall uit.

Dit weekend is hij weer van de partij op de UK Open en TungstenTales sprak met de Nederlander.

Van Duijvenbode: "Ik trainde eigenlijk nooit maar mijn baas heeft mij de mogelijkheid gegeven om tijdens werktijd te trainen. Hij zei je moet gaan trainen want je kan er veel meer mee bereiken. Nu train ik sinds 3 weken een uur per dag en dit is het resultaat."

Voor aanvang van vorig weekend liet The Titan weten een keer een zondag te willen halen op een European Tour event. Nu heeft hij dit gehaald maar dat betekent niet dat hij geen doel meer heeft voor dit jaar.

"Het halen van de zondag was een doel voor erbij. Het grote doel is altijd geweest om het PDC WK te halen. Met de prestatie van vorig weekend wordt dit iets makkelijker maar hét doel van dit seizoen blijft staan: naar het PDC WK 2021."

Vanmiddag komt Dirk van Duijvenbode in actie op podium 3 tegen Mensur Suljovic.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws