Dutch Darts Masters European Tour in oktober verhuisd naar Nuland PDC
PDC

Dutch Darts Masters European Tour in oktober verhuisd naar Nuland

Dutch Darts Masters European Tour in oktober verhuisd naar Nuland

Er heeft een wijziging plaatsgevonden in de agenda van de PDC aangaande de locatie van het Dutch Darts Masters European Tour evenement. De vijfde tevens laatste European Tour zal plaatsvinden van 26 tot en met 28 oktober in het Van der Valk Hotel in Nuland, terwijl deze oorspronkelijk op de planning stond in het hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Dit heeft de PDC vandaag op hun site bekend gemaakt.

Nuland is als vanouds de locatie in Nederland waar de PDC toernooien gehouden worden. Diverse Pro Tours in Nederland zijn in de afgelopen jaren op die locatie gehouden en de PDC kiest nu weer voor de vertrouwde locatie. De vijfde European Tour in Nuland begint op vrijdag 26 oktober en duurt tot en met 28 oktober. Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort en Michael van Gerwen zijn verzekerd van deelname aan deze laatste European Tour van het jaar.

Het kwalificatietoernooi voor Engeland wordt op 5 oktober gespeeld te Dublin en op 13 oktober worden de kwalificatietoernooien voor Europa en het gastland, in dit geval Nederland, gespeeld. Het kwalificatietoernooi voor Europa wordt te Bielefeld, Duitsland gespeeld en het kwalificatietoernooi voor Nederland wordt te Rosmalen gespeeld, waar spelers zoals Co Stompé, Roland Scholten, Gino Vos, Jerry Hendriks en Mareno Michels zullen strijden voor een plek op het hoofdtoernooi.

Op vrijdag 26 oktober zal de eerste ronde worden gespeeld, verdeeld over twee sessies en over twee podia. Vanaf zaterdag 27 oktober zal over twee sessies de tweede ronde worden gespeeld waarna op zondagochtend de derde ronde wordt gespeeld. In de avondsessie worden vervolgens de kwartfinales, halve finales en de finale afgewerkt.

Kaarten voor de vijfde European Tour zullen te verkrijgen zijn via www.pdc-europe.net.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws