Hopelijk voor Van Gerwen volgt hij niet het voorbeeld van Taylor PDC
PDC

Hopelijk voor Van Gerwen volgt hij niet het voorbeeld van Taylor

Hopelijk voor Van Gerwen volgt hij niet het voorbeeld van Taylor

Eerder plaatsten we al een bericht dat Michael van Gerwen een van de weinige spelers was die in zijn eerste drie wedstrijden van een PDC WK een gemiddelde van 100+ liet noteren. Inmiddels is hij een van de drie spelers die in alle wedstrijden tot aan de finale een gemiddelde van 100+ wist te gooien.

Gary Anderson lukte het enkel in 2011, maar kwam in de finale een set te kort tegen Adrian Lewis. Phil Taylor presteerde het driemaal. De eerste twee keer (2000 & 2010) pakte hij ook de Sid Waddell Trophy door respectievelijk Dennis Priestley en Simon Whitlock te verslaan. De derde keer (2015) moest hij in een beslissende set in de finale zijn meerdere erkennen in Gary Anderson. Ook voor Michael van Gerwen is het de derde keer dat hij dit presteert. In 2017 en 2019 zette hij Gary Anderson en Michael Smith opzij. Dit is dus de derde keer dat het hem lukt om in iedere wedstrijd tot aan de finale een gemiddelde van boven de 100 te noteren. We weten inmiddels hoe het The Power verging in de finale, nadat hij deze prestatie voor de derde keer leverde.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws