Noppert vol vertrouwen 'Danny kent geen druk, wil Premier league spelen' PDC
PDC

Noppert vol vertrouwen 'Danny kent geen druk, wil Premier league spelen'

Noppert vol vertrouwen 'Danny kent geen druk, wil Premier league spelen'

De Fries Danny Noppert versloeg de Duitser Gabriel Clements in de eerste ronde van de World Grand Prix. "Mijn dubbels liepen nog niet goed genoeg, scorend vermogen was goed. Toch ben ik wat teleurgesteld over mijn performance in de eerste ronde" aldus de Nederlander tegen online darts.

Vorig jaar wist Noppert de halve finale te bereiken waar hij met 4-1 verloor van de latere winnaar Jonny Clayton. "Het voelde goed om weer hier te zijn. Had wel meer publiek verwacht, maar het is op een dinsdagavond.." The Freeze ervaart geen extra druk na de plek bij de laatste vier van verleden jaar. "Danny kent geen druk, ik ervaar op het podium geen druk. Ik doe wat ik moet doen" aldus de nuchtere Fries.

"Mijn doel is de halve finale te halen, ik geniet van het darten dat is het belangrijkste" Noppert bezet de tiende plek op de order of merit, "mijn doel is de top 6 halen, als ik een uitnodiging krijg voor de premier league is dat een droom die uitkomt en waarvan ik enkele jaren geleden nog niet over kon dromen.."

Danny Noppert zal zijn tweede ronde tijdens de World Grand Prix spelen op donderdagavond tegen de Engelsman Nathan Aspinall die dinsdagavond Michael Smith versloeg. Hieronder het interview met Noppert door Online Darts TV.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws