Raymond van Barneveld trekt zich terug voor UK Open PDC
PDC

Raymond van Barneveld trekt zich terug voor UK Open

Raymond van Barneveld trekt zich terug voor UK Open

Raymond van Barneveld zal dit jaar niet deelnemen aan de UK Open. De Nederlander was zo goed als verzekerd voor deelname aan de UK Open door tijdens het kwalificatietoernooi in Crawley de kwartfinale te halen en daarmee 1000 pond te pakken. Om te mogen deelnemen aan het hoofdtoernooi is het echter noodzakelijk dat hij komend weekend in actie zou komen tijdens de vloertoernooien in Wigan maar hij heeft zich hiervoor niet ingeschreven. Het is een voorwaarde om aan tenminste drie vloertoernooien deel te nemen om te worden toegelaten tot de UK Open.

Tegenover Sport 1 wist de Hagenees het volgende te melden. “Ik begon goed in mijn wedstrijd tegen James Wade en ik was ontspannen. Het was heel moeilijk om de laatste 4 nog te halen maar ik moest gewoon proberen om mijn best te doen. Het is een heel simpel verhaal. Op dit moment kan ik het niet meer bijbenen en ik weet niet waar ik het moet zoeken. Ik kan enkel complimenten geven aan mijn tegenstanders die me hebben verslagen. Alles valt of staat met de motivatie. Het is niet goed dat ik onderaan sta met een legsaldo van -21. Ik kan je mededelen dat dit erg koud is en je weet dat het niet lukt.”

“Ik heb mij teruggetrokken voor de UK Open omdat ik naar mijzelf wil luisteren. Er is genoeg gebeurt in de privésfeer. Dit is niet het verhaal van de Privé, maar andere dingen. Ik wil weer plezier krijgen in het spelletje wat mij al twee jaar niet meer lukt. Ik hoop dat het nog eens terugkomt. Het niveau is gewoon te hoog als je met een gemiddelde van 102 verliest. Daar heb ik wel moeite mee. Ik ga nu harder trainen dan ooit. Phil zegt altijd “Back to the practice board” en dat wil ik nu ook gaan doen. Ik ben nooit een trainingsbeest geweest, nooit zoveel als Taylor. Vooralsnog viel het goed, maar nu niet meer. Dus ik ga nu hard werken,” aldus Raymond van Barneveld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws