Speelschema maandag World Grand Prix met 2 NL-ers en 2 Belgen PDC
PDC

Speelschema maandag World Grand Prix met 2 NL-ers en 2 Belgen

Speelschema maandag World Grand Prix met 2 NL-ers en 2 Belgen

De eerste dag van de PDC BoyleSports World Grand Prix zal vanavond om 20:00 uur beginnen. In de Morningside Arena te Leicester komen twee Nederlanders en twee Belgen in actie. Voor Belgie zullen Dimitri van den Bergh het op gaan nemen tegen Dave Chisnall die recent de Euro-tour in Belgie wist te winnen. Kim Huybrechts gaat het bord bevechten tegen de altijd kleurrijke Peter Wright. Dirk van Duijvenbode moet spelen tegen de verdedigend Word Grand Prix kampioen Jonny Clayton. Laat op de avond zal de vijfvoudig kampioen Michael van Gerwen spelen tegen de Schot Gary Anderson die in 2016 de finale haalde maar destijds met 5-2 verloor van Michael van Gerwen.

Je kan de World Grand Prix live volgen op Viaplay of elke avond via dartfreakz.nl, in ons toernooicenter zijn alle uitslagen, het speelschema, de tv gids, verdeling prijzengeld en weetjes zoals 9-darters terug te vinden.

BoyleSports World Grand Prix
Programma maandag 3 oktober vanaf 20:00 uur

Callan Rydz v Krzysztof Ratajski
Brendan Dolan v Stephen Bunting
Chris Dobey v Luke Humphries
Dimitri Van den Bergh v Dave Chisnall
(7) Jonny Clayton v Dirk van Duijvenbode
(2) Peter Wright v Kim Huybrechts
(3) Michael van Gerwen v Gary Anderson
(6) Jose de Sousa v Adrian Lewis

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws