Wildcards voor het Dutch Darts Trophy event in Haarlem PDC
PDC

Wildcards voor het Dutch Darts Trophy event in Haarlem

Wildcards voor het Dutch Darts Trophy event in Haarlem

In juni komt het PDC circus naar Nederland, de ultieme kans om je dartskwaliteiten te meten met de PDC kanonnen. Als bezoeker ook een unieke beleving om de TV-helden live in actie te zien. Je kan één van de vier beschikbare wildcards winnen waarmee je mee kan spelen op de zaterdag en zondag van de Dutch Darts Trophy. Deze wildcardtoernooien worden gehouden in Rosmalen en Delft.

Als eerste is Café Bachus te Rosmalen `the place to be` om je te plaatsen voor Haarlem. Op 29 mei zijn er twee wildcards te winnen. Café Bachus vindt je aan de Molenhoekpassage 22 te Rosmalen. Telefoonnummer 073-5030808 of kijk even op www.cafebachus.nl

Het tweede wildcardtoernooi word gehouden op 5 juni aanstaande in Café De Vlouw te Delft. Tijdens dit wildcardtoernooi zullen de laatste twee gratis wildcards te verdienen zijn ter waarde van 250 euro per stuk. Deze geven recht op gratis deelname aan het zaterdag- en zondagtoernooi van de PDC Dutch Darts Trophy in Hotel v/d Valk te Haarlem op 19 en 20 juni aanstaande. Inschrijven is mogelijk in cafe De Vlouw tot en met 5 juni. Kijk hiervoor even op www.cafedevlouw.nl

De winnaars mogen ieder één vip gast meenemen naar het toernooi in Haarlem.

Wanneer u als bezoeker uw tv-held in actie wilt zien kunt u online dagkaarten bestellen á 10 euro via de PDC Europe site. Voor kinderen onder de 11 is er geen toegang. Let op, want vol is vol. Het European Chamionship in Dinslaken is al geheel uitverkocht. Zorg op tijd voor uw kaarten en mis niets van dit dartsspektakel in Haarlem.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws