Wildcardtoernooi Women’s World Darts Championship PDC
PDC

Wildcardtoernooi Women’s World Darts Championship

Wildcardtoernooi Women’s World Darts Championship

Zoals eerder aangegeven wordt er voor het eerst dit jaar door de PDC een Women’s World Championship georganiseerd. De voorrondes worden in Engeland door Riley’s Dartzones georganiseerd. Tijdens het Players Championship Event in Barnsley op 12 juni 2010 wordt dan een finale georganiseerd voor de beste 32 dames. De twee beste dames van dit toernooi spelen op 25 juli 2010 de finale van de Women’s World Championship. Deze dag is ook de finale dag van de World Matchplay.

De PDC Europe heeft voor het hoofdtoernooi in Barnsley twee startbewijzen toegewezen gekregen. Deze startbewijzen worden tijdens de Austrian open tijdens een damestoernooi vergeven. Speelgerechtigd zijn alle dames, die tenminste 17 jaar oud zijn. Er wordt een single knock-out systeem gespeeld met een format van best of 7 legs en er zullen geen spelers geplaatst zijn. Het inschrijfgeld voor dit kwalificatie toernooi zal 20 euro bedragen. De inschrijving zal binnenkort worden geopend. Er wordt gespeeld volgens de regels van de PDC. Men moet dus de kledingsvoorschriften in acht nemen. Het toernooi begint direct aansluitend aan de finale van het hoofdtoernooi van de Austrian Open op zaterdagavond. De beide dames die tot de laatste 2 door komen krijgen een wildcard voor het hoofdtoernooi in Barnsley voor het Women’s World Championship.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws