Benito van de Pas ontvangt een wildcard voor L&L TOP-training Ranking nieuws
Ranking nieuws

Benito van de Pas ontvangt een wildcard voor L&L TOP-training

Benito van de Pas ontvangt een wildcard voor L&L TOP-training

In L&L Nederhemert wordt al anderhalf jaar een TOP-training gespeeld. 12 darters gaan daar eens in de 2 á 3 weken op de maandagavond de strijd met elkaar aan om zo hun niveau omhoog te werken. Voor de A-poule kan de organisatie beslissen om bij de start van een nieuwe cyclus een Wildcard weg te geven. Inmiddels zijn er 6 cyclussen achter de rug en werd van deze regel slechts eenmaal gebruik gemaakt, die wildcard was voor de Belg Kurt van de Rijck.

Voor de nieuwe cyclus heeft de organisatie besloten om een wildcard aan één van Nederlands grootste dartstalenten van Nederland te vergen: Benito van de Pas. Van de Pas zal het in 6 speelweken op gaan nemen tegen spelers als Kurt van de Rijck (be), Leon de Geus, Wilco Vermeulen, Ruzdia Hopic, en Roger Hellebrand.

Kwalificatie
Maandag 10 september 2012 vindt er een kwalificatie dag plaats voor nieuwe spelers of reeds deelnemende spelers die alsnog promotie af willen dwingen. Deelname aan de kwalificatie kost € 5,-. De deelname aan de rest van de TOPtraining kost niets!

Er wordt gespeeld in 5 verschillende niveaus. (A t/m E poule)

Iedereen speelt op zijn eigen niveau!
Denk jij dat je je met spelers als Kurt van de Rijck (be), Leon de Geus, Wilco Vermeulen, Ruzdia Hopic, Roger Hellebrand en Benito van de Pas kan meten. Kom dan maandag naar de kwalificatie om je te plaatsen voor de L&L TOPtraining. Voor de subtoppers is er ook een B-poule beschikbaar, voor het niveau daaronder een C-Poule en voor de mindere dartgoden is er zelfs een D- en E-Poule beschikbaar, waaruit promotie uiteraard mogelijk is.

Vrije Plaatsen
Op de kwalificatie zijn de volgende plaatsen te vergeven:

2 plaatsen voor de A poule
0 plaatsen voor de B poule
2 plaatsen voor de C poule
6 plaatsen voor de D poule
Overige spelers plaatsen zich voor de E poule

Meer info is te vinden op www.sterkdarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws