Dartvereniging No-Score op zoek naar een nieuwe locatie Ranking nieuws
Ranking nieuws

Dartvereniging No-Score op zoek naar een nieuwe locatie

Dartvereniging No-Score op zoek naar een nieuwe locatie

Dartvereniging No-Score gevestigd sinds bijna 5 jaar aan de Moeskampweg 13 te Den Bosch en bekend van o.a. de dinsdagranking zal haar deuren op 1 juli 2010 moeten sluiten, althans als het aan de gemeente ligt. Het college van B&W heeft besloten dat de dartvereniging op basis van het bestemmingsplan op een locatie zit welke niet in aanmerking komt voor sport/recreatie en horeca. Na de zomer van 2008 is er een traject gestart om een horecavergunning aan te vragen. In die tijd is er ook een klacht binnengekomen bij de gemeente Den Bosch van een horeca-ondernemer of ondernemers die de vereniging zien als oneerlijke concurrentie. Tussen augustus 2008 en maart 2010 heeft de vereniging getracht tot een oplossing te komen welke tot op heden nog niet gevonden is. Uiteindelijk is het college van B&W gekomen tot het besluit de vereniging op de huidige locatie te beëindigen.

Het bestuur is echter van mening dat de race nog niet gelopen is. "We zijn in gesprek met alternatieve locaties en er zijn nog mogelijkheden beroep aan te tekenen", aldus het bestuur. Ook voor de dinsdagranking zijn we op zoek naar een alternatief. Vooralsnog gaan we gewoon door. De ranking moet blijven bestaan op de huidige locatie of vanuit een nieuwe locatie, is het bestuur van mening. Voor de toekomst is het juist belangrijk dat de ranking blijft groeien. Voor No-Score maar vooral de sport en haar fanatieke darters is de ranking erg belangrijk en een ultieme trainingsavond. No-Score wil deze ranking dan ook kosten wat kost voortzetten. Er liggen zelfs al plannen op de plank juist nog meer rankings te gaan organiseren.

Naast de dinsdagranking heeft No-Score ook bijna 80 leden die met name op vrijdag uitkomen in de BDC competitie of via de leden ranking.

Het bestuur is samen met haar leden druk in de weer een alternatief te vinden. Mocht er een lezer zijn die een geschikte locatie beschikbaar wil stellen of op een andere manier No-Score wil/kan steunen kunt u contact opnemen met [email protected]

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws