Edwin Appel wint zaterdagavondranking bij Bachus Ranking nieuws
Ranking nieuws

Edwin Appel wint zaterdagavondranking bij Bachus

Edwin Appel wint zaterdagavondranking bij Bachus

Er waren 12 deelnemers naar de zaterdagavondranking van januari in café Bachus te Rosmalen gekomen. Dit kwam vermoedelijk doordat er in hetzelfde weekend de grote toernooien: Klaaswaal Open en Texel Darts Trophy werden gehouden. In poule 1 zaten Amanda, Edwin Appel, Hanneke Kronenburg, Jordy Manie, Patrick Langenbach en William Teulings. Edwin won al zijn wedstrijden en werd dus eerste met 15 punten. William eindigde tweede met 12 punten. De derde plaats was voor Jordy met 11 punten. Patrick behaalde 6 punten en hiermee de vierde plaats. Hanneke vond zichzelf terug op devijfde plaats met 4 punten. Amanda eindigde zesde met 2 punten. In de 2 poule zaten Albert Opstraat, Bert, Dingo Manuel, Jacco Krook, Wesley Manie en Wim Lommers. Albert wist al zijn wedstrijden winnend af te sluiten en eindigde dus eerste met 15 punten. Wesley werd op onderling resultaat tweede met 11 punten. Dingo eindigde derde met eveneens 11 punten. Wim vond zichzelf terug op de vierde plaats met 10 punten. Bert behaalde 8 punten en daarmee de vijfde plaats. De zesde plaats was voor Jacco met 6 punten.

Kwartfinale
Edwin Appel – Wim Lommers 3-2
Beiden speelden een goede wedstrijd. Edwin trok aan het langste eind.

Jordy Manie – Wesley Manie 3-2
Ze wilden allebei extra graag winnen, want je wilt natuurlijk niet verliezen van je broer. Beiden hadden dan ook regelmatig lekkere scores, maar beiden hadden wat moeite met de dubbels. Jordy was net iets beter.

Patrick Langenbach – Albert Opstraat 3-2
Albert, die verrassend eerste was geworden in de poule, kwam 2-0 achter, maar wist er nog knap 2-2 van maken. Hij verloor echter toch met 3-2. In een redelijk goede wedstrijd.

William Teulings – Dingo Manuel 3-0
Een goed spelende William had weinig problemen met de redelijk spelende Dingo.

Halve finale
Edwin Appel – Jordy Manie 3-0
Edwin speelde een goede wedstrijd. Jordy speelde te wisselvallig om bij te blijven, waardoor Edwin redelijk eenvoudig wist te winnen.

William Teulings – Patrick Langenbach 3-2
In een spannende wedstrijd, waarin beide heren redelijk goed speelden was William de sterkste.

Strijd om de 3e/4e plaats
Patrick Langenbach – Jordy Manie 2-0
Bij beide spelers was te merken dat het toernooi al een tijdje onderweg was en konden niet meer hun beste spel laten zien. Een redelijk spelende Patrick versloeg Jordy die niet in zijn spel wist te komen.

Finale
Edwin Appel – William Teulings 3-0
Een erg goed spelende Edwin won zonder problemen van William en schreef zo de eerste zaterdagavondranking van 2010 bij Bachus op zijn naam.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws