Kim Huybrechts wint de vierde No-Score Dinsdag Zomerranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Kim Huybrechts wint de vierde No-Score Dinsdag Zomerranking

Kim Huybrechts wint de vierde No-Score Dinsdag Zomerranking

In totaal mochten we 51 deelnemers verwelkomen tijdens de No-Score Dinsdagranking. Onder deze groep bevonden zich ook enkele zuiderburen waaronder Kim Huybrechts, Jason Huybrechts, Jorgen Aerts en Jimmy van Camp. Kim Huybrechts bleek het meest succesvol en hij wist zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale door overwinningen op Toon Greebe (3-0), Vincent van Gemen (3-2), Hermie van Orsouw (3-1), Rico Dera (3-1), Jerry Hendriks (3-2) en Tony West (3-0). Zijn tegenstander in de finale van de winnaarsronde rekende eerder af met Gaston Meunier (3-0), Oswin Streden (3-0), Ron Schouten (3-2), Roy Hamers (3-0) en Benito van de Pas (3-2). Vanuit de verliezersronde was het Jimmy van Schie die de sterkste bleek zijn. Hij won eerder in de winnaarsronde van Christiaan van Overdijk (3-1), maar moest vervolgens zijn meerdere erkennen in Jelle Klaasen (1-3). In de verliezersronde boekte de boomlange Jimmy overwinningen op Patrick Sterckx (3-1), Toon Greebe (3-0), Nick van Schaijk (3-2), Roy Hamers (3-1), Benito van de Pas (3-1) en Jelle Klaasen (3-1) waardoor hij zich had verzekerd van een podiumplek. Voor een plaats in de finale mocht hij het opnemen tegen de winnaar van vorige week, Tony West. De wedstrijd liep uit naar een 2-2 tussenstand waarna Jimmy de beslissende leg naar zich toe trok en zich plaatste voor de finale. In deze finale was Kim Huybrechts zijn tegenstander die deze avond nog geen wedstrijd had afgegeven. Dit zou hij in de finale ook niet doen want met een 4-1 overwinning won Huybrechts de finale en pakte hij de winst van de vierde dinsdag Zomerranking.

Na een tijd van afwezigheid was Wendy Fuesenek weer aanwezig in het damestoernooi van de dinsdagranking. Haar eerste wedstrijd van de avond won ze van Marjolein Voogd waarna ze onderuit ging tegen Annet van Elten. De dame die afgelopen weekend tijdens het EK Jeugd in actie kwam won daarnaast van Macy Netten en Marilou Daamen waardoor ze zich plaatste voor de finale. In de verliezersronde won Tonnie van de Kallen van Marjolein Voogd die eerder op haar beurt Macy Netten versloeg. Tonnie mocht spelen tegen Wendy Fuesenek die eerder weer van Sylvia van de Pas had gewonnen. Wendy won met 3-1 en plaatste zich hiermee voor het podium waarna ze voor een finaleplek mocht aanleggen tegen Marilou Daamen. Wederom boekte ze een 3-1 overwinning en dus zou de finale worden gespeeld tussen Wendy en Annet. De eerste finale werd met 4-0 gewonnen door Wendy waarna het aankwam op de tweede en beslissende finale. Hierin waren de rollen omgedraaid en ging de winst met 4-0 naar Annet.

Kim Huybrechts wint de vierde No-Score Dinsdag Zomerranking

Naast de titel in het herentoernooi gooide Kim Huybrechts ook de meeste 180-ers met een mooi aantal van 10 stuks. Hij werd gevolgd door Jerry Hendriks met 8 stuks en Hermie van Orsouw met 5 stuks. De hoogste finish van de avond werd gegooid door Rico Dera die de hoogst haalbare finish van 170 noteerde. Hij werd gevolgd door Jimmy van Schie met een 132-finish en Kim Huybrechts met een 128-finish.

Volgende week staat de vijfde dinsdag Zomerranking op het programma en zoals altijd is inschrijven weer mogelijk tot uiterlijk 19:15 uur en beginnen de wedstrijden om 19:30 uur.

Maximale scores  Hoogste finish
10 Kim Huybrechts
8 Jerry Hendriks
5 Hermie van Orsouw
3 Benito van de Pas
3 Tony West
3 Jelle Klaasen
2 Kevin Swinkels
2 Rico Dera
2 Jermain Heijmans
2 Christiaan van Overdijk             
2 Gaston Meunier
2 Roy Hamers
1 Nick van Schaijk
1 Wouter Vaes
1 John de Kruijff
1 Toon Greebe
1 Wendy Fuesenek             
1 Annet van Elten
1 Jimmy van Schie     
170 Rico Dera
132 Jimmy van Schie
128 Kim Huybrechts
116 Toon Greebe
116 Jeffrey Brands
108 Leo Hendriks
106 Wouter Vaes
106 Wouter Vaes
106 Benito van de Pas
102 Hermie van Orsouw
101 Gaston Meunier
100 Rico Dera

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws