Michel van de Horst wint 2e Cashino Ranking in de Vrijbuiter Ranking nieuws
Ranking nieuws

Michel van de Horst wint 2e Cashino Ranking in de Vrijbuiter

Michel van de Horst wint 2e Cashino Ranking in de Vrijbuiter

Afgelopen zaterdagavond was het dan weer zover, de 2e Cashino ranking uit een reeks van 12 in Café de Vrijbuiter te Apeldoorn. Met een opkomst van 28 spelers hadden we een leuk deelnemersveld en er zaten zeker niet de minste namen tussen. Door een paar zeer sterke poules kwamen er toch mensen in de verliezersronde terecht die daar normaal gesproken niet thuis horen, maar dat hoort er allemaal bij.

Na de poulefase werd er een kort optreden verzorgd door aanstormend zangtalent Enrico Moes zodat de wedstrijdleiding de K.O. fase kon voorbereiden. Na dit intermezzo konden we gaan beginnen met de winnaars- en verliezersronde. In de verliezersronde waren het uiteindelijk Marcel Beernink en Tim Rudolph die mochten gaan strijden om de overwinning en de punten, hierbij was het Marcel Beernink die aan het langste eind trok en met 4-1 de overwinning naar zich toe trok. Beide heren kregen voor hun finaleplaats een pizzabon, beschikbaar gesteld door San Remo te Apeldoorn.

In de winnaarsronde waren het uiteindelijk Jermaine Wattimena, die onderweg o.a. Wenno van Luttikhuizen en Michael Stoeten versloeg, en Michel van de Horst, die onderweg o.a. Quin Wester en Mark Lieftink versloeg, die de finale gingen spelen. In een spannende partij ging de winst uiteindelijk met 6-3 naar Michel. Ook het aantal 180'ers en 100+ finishes zijn belangrijk, want degene met de meeste aan het eind van de ranking ontvangt een bonus van 50 euro op de finaledag.

Het aantal 180'ers liep op tot 39 en de topscorers waren Michel van de Horst en Michael Stoeten met beide 8 maal de maximale score. Het aantal 100+ finishes waren er 13 met als hoogste die van Jeffrey Vink, namelijk 160. Ook werd er nog een pass partout verloot, de winnaar van deze pass partout, met een waarde van 100 euro, mag de resterende 10 rankings gratis meedoen. Ashley mocht de loting verrichten en daarmee kwam Bob Verduyn als winnaar uit de bus, dus bij deze gefeliciteerd.

De volgende ranking is op zondag 7 juli om 13.00 uur, we hopen jullie dan allemaal weer te zien!

Hieronder volgen nog de uitslagen vanaf de kwartfinales:
Verliezersronde:
Roberto di Natale - Bas Nuesink 3-0
Daniël Lijnsvelt - Marcel Beernink 1-3
Jeffrey Vink - Friedo van Vliet 3-1
Tim Rudolph - Michel Harskamp 3-2

Halve finales:
Roberto di Natale - Marcel Beernink 1-3
Jeffrey Vink - Tim Rudolph 2-3

Finale:
Marcel Beernink - Tim Rudolph 4-1

Winnaarsronde:
Kwartfinales:
Wenno van Luttikhuizen - Jermaine Wattimena 0-4
Michael Stoeten - William van Luttikhuizen 4-2
Ahmad Ahmaddy - Mark Lieftink 0-4
Quin Wester - Michel van de Horst 3-4

Halve finales:
Jermaine Wattimena - Michael Stoeten 5-2
Mark Lieftink - Michel van de Horst 2-5

Finale
Jermaine Wattimena - Michel van de Horst 3-6

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws