Oranjebar Super Ranking: Van de Pas revanche op Van der Zande Ranking nieuws
Ranking nieuws

Oranjebar Super Ranking: Van de Pas revanche op Van der Zande

Oranjebar Super Ranking: Van de Pas revanche op Van der Zande

De 12e speeldag van de OSR-7 was de laatste gelegenheid voor deelnemers om zich te kunnen kwalificeren voor de finaledag. De beste 16 op de ranking lijst, met een minimum van vier deelnames, gaan volgende week de strijd aan om de geldprijzen. Daarnaast zou vandaag beslist worden wie als eerste zou eindigen op de tussen lijst en hiermee € 100,= zou verdienen.

Na de groepsfase mochten Hermie van Orsouw, Benito van de Pas, Dennis Gijsberts, Davy van der Zande, Peter van den Broek, Lorenzo van de Besselaar, Gerard de Jong en Oswin Streeden zich opmaken voor de kwartfinales. Hierin wisten Lorenzo, Benito, Oswin en Davy hun wedstrijden te winnen en konden de halve finales beginnen.

In de halve finales dus twee kanonnen en twee underdogs die misschien voor een stunt konden zorgen. Lorenzo van de Besselaar mocht het opnemen tegen Benito van de Pas. Helaas voor Lorenzo was Benito goed bij de les en was er van onderschatting geen sprake; met als resultaat een 4-0 overwinning voor Benito. De volgende halve finale werd gespeeld tussen Oswin Streeden en Davy van der Zande en hier was het bijna de underdog Oswin die Davy verraste. Tot 3-3 ging het gelijk op voordat Davy, met zweetdruppels op zijn hoofd, de beslissende 4-3 kon scoren en zich zo voor de finale plaatste.

Natuurlijk had Benito nog een appeltje te schillen met Davy die enige weken geleden zijn serie van dag overwinningen had doorbroken waardoor er een extra element aan de finale werd toegevoegd. Davy daarentegen zit afgelopen weken goed in zijn vel en zag dat al beloond met diverse dag zeges en een plaats in de Oranjebar Lions selectie. Er werd dan ook van meet af aan vol gas gegeven door beide darters die zich van hun beste kant lieten zien. Toch was het Benito die vijf keer de beslissende dubbel wist te gooien en een, geflatteerde, 5-1 uitslag in zijn voordeel liet noteren waarmee hij zijn totaal aan dag zeges in de Oranjebar Super Ranking 7 op zeven stuks uit 9 deelnames.

Uitslag van speeldag 12:1. Benito van de Pas 2. Davy van der Zande 3. Oswin Streeden en 4. Lorenzo van de Besselaar.

Voor de volledige tussenstand klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws