Patrick van Olderen wint 8e maandagranking café de Vrijboom Ranking nieuws
Ranking nieuws

Patrick van Olderen wint 8e maandagranking café de Vrijboom

Patrick van Olderen wint 8e maandagranking café de Vrijboom

Het was weer zéér gezellig deze maandag 17 september op de ranking in café de Vrijboom. Met een oude bekende die weer eens kwam kijken en meedoen natuurlijk. Niemand minder dan de wedstrijdleider van de dinsdagranking van No-Score, Patrick Megens. Patrick was deze avond ook nog eens goed bezig door gelijk de finale te halen, daarover verderop meer. De poules werden rustig afgewerkt totdat er gejuich vanaf baan 7 kwam. Ik ging snel kijken wie die mooie finish gegooid heeft… Dubbel 8? Dat is toch niets bijzonders. Normaal niet maar het was Micha Jans die hem gooide tegen Danny Klompenburg. U moet weten dat Micha visueel gehandicapt is met een gezichtsvermogen van slechts 30 procent. Inderdaad de schrijvers staan ietsjes verder weg. Hilariteit natuurlijk als hij legs en of wedstrijden wint, want dat doet hij ook steeds vaker. Door al het toegestroomde publiek wordt Danny toch wel een beetje zenuwachtig en onder luid gejuich maakt Micha er ook nog eens 2-2 van. Met veel pijn en moeite weet Danny er toch nog 3-2 van te maken. Helaas geen nieuwe scalp voor Micha.

In totaal werd er 14 keer 180 gegooid met Patrick van Olderen als koning met 5 stuks. De hoogste finish komt op naam van de jeugdige Senny van Hoenselaar met 120. De eerste halve finale ging tussen Patrick Megens en Danny klompenburg. Met zéér constant spel weet Patrick deze halve finale naar zich toe te trekken met 4-1. De andere halve finale gaat tussen Arno Westendorp en Patrick van Olderen. Ook deze werd door de Patrick gewonnen met 4-1. In de finale was het van Olderen die Megens met 5-2 versloeg. Een nieuwe winnaar roept de andere Megens (ikke). Nee, zegt van Olderen ik had er al een gewonnen. Heb het nagekeken en inderdaad dit is voor Patrick van Olderen zijn tweede maandagranking overwinning. De vorige dateert van 28 januari 2008. Ik ben geen 18 meer dus mag al het een en ander vergeten. Wie de runner-up wil feliciteren met zijn prachtige prestatie kan dit vanavond doen, want dan zit hij weer bij No-Score achter de wedstrijdtafel en kun je gelijk meedoen met de dinsdagranking. Voor de woensdag adviseer ik de mindere goden het fun toernooi van Bachus in Rosmalen. Aankomende zaterdag is er in de Vrijboom ouder-jeugd koppel toernooi vanaf 12:00 uur. Voor meer info hierover bel me even op 06-51283944. Voor aankomende zondag het Lucien van Tergouw toernooi 2010, voor meer informatie klik hier.

Volgende week maandag 3 oktober is alweer de volgende maandag ranking in café de Vrijboom. Voor de actuele rankingstand, klik hier.

Hoogste Finishes:
120 van Senny van Hoenselaar
112 van Marco Niemeyer
106 van Danny Klompenburg

Meeste 180'ers:
5 van Patrick van Olderen
3 van Danny Klompenburg
2 van Lars Fransen

Winnaarsronde - 1e en 2e plaats
Patrick van Olderen - Patrick Megens 5 - 2

Winnaarsronde - Halve finale
Patrick Megens - Danny Klompenburg 4 - 1
Patrick van Olderen - Arno Westendorp 4 - 1

Winnaarsronde - Laatste 8
Arno Westendorp - Marco Niemeyer 4 - 1
Peter Janssen - Patrick Megens 0 - 4
Wim van Schaik - Danny Klompenburg 2 - 4
Senny van Hoenselaar - Patrick van Olderen 1 - 4

Winnaarsronde - Laatste 16
Arno Westendorp - Serge Terburg 3 - 0
Erik van Zanten - Peter Janssen 1 - 3
Patrick Megens - Kevin van Susteren 3 - 2
Jordy Waalboer - Wim van Schaik 1 - 3
Danny Klompenburg - Henk Verweij 3 - 2
Ria Niemeyer - Senny van Hoenselaar 0 - 3
Patrick van Olderen - Christian Jordan 3 - 0
Marco Niemeyer - Lars Fransen 3 - 1

Tekst: Jos Megens

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws