Spannend einde bij donderdag-avond ranking ENC DARTS Nijverdal Ranking nieuws
Ranking nieuws

Spannend einde bij donderdag-avond ranking ENC DARTS Nijverdal

Spannend einde bij donderdag-avond ranking ENC DARTS Nijverdal

De lange reeks donderdag-avonden bij de ranking van ENC DARTS in Nijverdal, is bijna aan het einde. De spanning zit er nog goed in, want alles is nog mogelijk. De nummer 1 Mark Meijer zal waarschijnlijk niet meer ingehaald worden, maar de nummers 2 t/m 5 zit nog maar 7 punten verschil in, dus daar kunnen nog verschillende verschuivingen plaats gaan vinden.

Het maximale punten op een avond is bij een deelname van 20 darters al 17 punten. Inmiddels is het ingelegde geld al opgelopen naar 644 euro waarvan 95 euro al uitgekeerd of nog uitgekeerd gaat worden voor de hoogste finish van de avond. Deze mystery jackpot is al 3 keer gevallen en op dit moment zit er 30 euro in de pot.

Donderdag 19 mei zal deze voor de laatste keer vallen, want als de hoge finish die getrokken wordt, niet gegooid is, trekken we door en tellen alle hoge finishes van de gehele rankingreeks. De eerste prijs zal minstens 175 euro zijn, maar daar kan nog wat bijkomen, afhankelijk van het aantal deelnemers op de laatste avond.

De laatst avond van deze rankingreeks zal ook de laatste donderdag-avond zijn van 12 jaar dat er een ranking is bij ENC DARTS. 5 van de 6 competitie-teams en ook de jeugd zullen vanaf juni hun pijltjes bij Play-It aan de Markt 7 in Nijverdal gaan gooien. 2 juni zal daar dan ook begonnen worden met de zomerranking op de donderdag-avonden.

Hiermee wordt een hoofdstuk afgesloten waar wel een boek over geschreven kan worden. Vele toernooien en activiteiten zijn afgewerkt bij ENC Darts. Grote namen hebben hun pijlen gegooid in Nijverdal zoals o.a. Christian Kist, Jelle Klaasen, Jerry Hendriks, Toon Greebe, Gino Vos, Fabian Roosenbrand etc.etc.

Met de nieuwe locatie Play-it, in hartje Nijverdal hoopt de dartcommissie op nieuwe kansen, maar er zal toch zeker vaak teruggekeken worden op de vrijheid en vooral mooie tijden die we hebben gehad bij ENC Darts. We hopen dan ook dat 19 mei de mensen die met plezier hun pijltje hebben gegooid bij ENC Darts, nog een keer mee zullen doen en de ranking op een mooie manier af sluiten.

Op 22 mei is de laatste activiteit bij ENC Darts, want dat sluit de DVO haar jeugdranking 2015-2016 af en zullen de prijzen uitgereikt worden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws