Tony West en Charona de Laat winnen derde Zomerranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Tony West en Charona de Laat winnen derde Zomerranking

Tony West en Charona de Laat winnen derde Zomerranking

In totaal trok de derde No-Score Zomerranking 43 deelnemers die voor de allereerste keer plaatsvond op de nieuwe locatie. Bij de heren was het Tony West die zich rechtstreeks plaatste voor de finale door overwinningen op Roy Leenders, Patrick Sterckx, Roy Hamers, Christiaan van Overdijk en Rico Dera. Eerder wist Rico Dera af te rekenen met Randy Ruhl, Bjorn Fransen, Jimmy van Schie en Wouter Vaes. In de verliezersronde deden velen een poging om alsnog een paar punten bij elkaar te gooien. Dave van de Lee liet van zich spreken door Jelle Klaasen vroegtijdig naar huis te sturen. Dave werd vervolgens zelf verrast door Jimmy van Schie die op zijn beurt weer zijn meerdere moest erkennen in Wouter Vaes. Voor een podiumplaats streden Christiaan van Overdijk en Wouter Vaes in een onderling duel. Van Overdijk nam een 2-0 voorsprong maar dit bleek nog geen garantie voor de overwinning. Wouter wist een comeback te realiseren en keerde de wedstrijd om vervolgens alsnog met de overwinning aan de haal te gaan. Voor een plaats in de finale mocht hij daarna aanleggen tegen Rico Dera. Wederom kwam Vaes op een achterstand maar dit keer kon hij de wedstrijd niet meer keren en ging hij met 1-3 onderuit. In de finale was het Rico Dera die de eerste finale overtuigend met 4-0 naar zich toe trok. Aangezien dit de eerste wedstrijd was die Tony verloor kwam het aan op de beslissende tweede finale. Hierin waren de rollen omgedraaid en pakte Tony West de winst met 4-1 waarmee hij zichzelf een mooi verjaardagscadeau gaf. Het feit wil namelijk dat hij deze avond de leeftijd van 38 jaar bereikte.

Bij de dames was het Charona de Laat die zich ongeslagen plaatste voor de finale door overwinningen op Sylvia van de Pas, Marjolein Voogd en Annet van Elten. De Bossche van Elten won op haar beurt eerder van Marilou Daamen en Melissa Jacobs. In de verliezersronde bleken Daphne Brynaert en Marilou Daamen de twee sterkste dames die daarom tegen elkaar mochten spelen om een podiumplek. De Belgische trok in deze wedstrijd aan het langste eind en met een 3-2 overwinning was ze verzekerd van een plaats op de foto. Ze mocht vervolgens spelen tegen Annet van Elten om te strijden voor een finaleplek, maar hierbij ging ze onderuit met 1-3. De finale werd dus gespeeld tussen Charona de Laat en Annet van Elten. De dames maakte er een zeer spannende finale van die opliep tot 3-3. In de laatste leg was het Charona die met een 100-finish de wedstrijd binnenhaalde.

De verjaardag van Tony West leek compleet met de overwinningen van hem en tevens de overwinning van zijn vriendin, maar als kers op de taart pakte hij ook nog eens de hoogste finish van de avond mee. Hij noteerde namelijk als enige de hoogst mogelijke finish van 170. Toon Greebe volgde met een 154-finish en een 143-finish. Slechts 33 stuks aan 180-ers werden er deze avond genoteerd waarbij Robert Treffers er met 5 stuks de meeste opeiste, gevolgd door Toon Greebe en Wouter Vaes met ieder 3 stuks.

Vanaf volgende zal de No-Score Zomerranking weer standaard iedere week op dinsdag worden gehouden op de locatie bij de Bossche Voetbal Vereniging. De locatie opent om 18:30 uur en inschrijven is mogelijk tot en met 19:15 uur.

180-ers 100+ finishes
5 Robert Treffers
3 Toon Greebe
3 Wouter Vaes
2 Gaston Meunier
2 Hermie van Orsouw
2 Walter de Kort
2 Davy Kardinaal
2 Annet van elten
1 Roy Hamers
1 Dave van de Lee
1 Leo Hendriks
1 Randy Hendrick
1 Rico Dera
1 Christiaan van Overdijk     
1 Gydo Meijer
1 Jordy Waalboer
1 Patrick Sterckx
1 Jelle Klaasen
1 Melissa Jacobs
1 Charona de Laat
170 Tony West
154 Toon Greebe
143 Toon Greebe
130 Bjorn Fransen
127 Dave van de Lee
120 Jimmy van Schie
114 Christiaan van Overdijk
110 Roy Hamers
104 Rico Dera
104 Benito van de Pas
101 Jimmy van Schie
100 Rico Dera
100 Hermie van Orsouw
100 Toon Greebe
100 Charona de Laat

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws